Achiziții publice pentru vizite în ferme, anulate la CJ

Achiziții publice pentru vizite în ferme, anulate la CJ
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După cum era de așteptat, Consiliul Județean (CJ) Galați, în calitate de autoritate contractantă, a anulat cele două proceduri "surori" de achiziție publică pentru implementarea măsurilor educative care însoțesc distribuția produselor lactate și, respectiv, a merelor aferente anului școlar 2019-2020.

Acestea, lansate la începutul lunii februarie 2020, presupuneau achiziția unor pachete de servicii, inclusiv turistice - vizite la ferme, cu scopul de a conștientiza copiii cu privire la beneficiile consumului de fructe și produse lactate, în vederea deprinderii unor obiceiuri sănătoase de alimentaţie.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), se menționează că aceste proceduri au fost anulate automat, deoarece la data-limită de depunere nu au existat ofertanți și, respectiv, au fost depuse oferte inacceptabile și/sau neconforme. Altfel, valoarea celor două licitații anulate se ridică la un total estimat de 1,65 milioane de lei (fără TVA), bani care ar putea avea, în aceste zile, destinații mult mai urgente.

Citit 934 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.