Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Potrivit președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, o amplă asociere de firme: Tancrad SRL - Lemacons SRL - Citadina 98 SA - Add Global Design SRL - Creative Road Design SRL va începe lucrările de consolidare, reabilitare şi modernizare ale drumului judeţean 254, pe ruta Iveşti – Călmăţui – Griviţa. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 34 milioane de lei, finanţarea fiind asigurată în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).
“Am semnat ordinul de lucrări pentru modernizarea de la zero a 15,4 km de pe DJ 254. Vor fi realizate lucrări ample de consolidare a fundaţiei drumului, se va lărgi partea carosabilă, se vor reabilita două poduri şi nu mai puţin de 52 de podeţe, se vor realiza peste 26 de km de şanţuri din beton şi se vor amenaja trotuare pe o lungime de 8,5 km. Primele lucrări vor fi realizate la ieşirea din Griviţa spre Călmăţui, în zona localităţii Iveşti şi de la intersecţia cu DJ 251 către Griviţa”, a prezentat Costel Fotea modul efectiv în care se va derula investiția.
Termenul de implementare a lucrărilor este de 18 luni.

Citit 1926 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 23:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro