Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Luni, 27 iulie, ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației (MLPDA) a aprobat includerea pe lista-sinteză a 29 de obiective de investiții din cadrul subprogramului "Lucrări în primă urgență", derulat de Compania Națională de Investiții. Printre acestea se numără și reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere afectate de viituri în comuna Munteni, din județul Galați. Concomitent, senatorul George Stângă, președintele Organizației Județene PNL Galați, anunță pe pagina sa de socializare că au fost trasate noile marcaje de delimitare benzi și carosabil pe DN 26 (Galați - Murgeni). "Astfel, se finalizează lucrările de asfaltare a drumului care traversează localitățile Măstăcani - Vlădești - Oancea - Cavadinești, de la limita cu județul Vaslui", a mai precizat senatorul gălățean.

Citit 1660 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2020 17:57

1 comentariu

  • postat de Cristi Joi, 30 Iulie 2020 09:21 89.39.81.*** Link la comentariu
    5
    8

    Vai dar ce fast mai anunta domnul Stanga marcajele de pe drumurile nationale, dupa atatia ani de USL deprinderile populiste au ramas infiripate si in PNL. Daca este anunt platit va rugam sa scrieti intr-un colt sa nu mai pierdem timpul sa citim mizeriile specifice campaniilor electorale.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro