Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de duminică seară, din nou în comuna Valea Mărului, iar de luni, 5 aprilie 2021, în comunele Braniștea și Rediu, unde incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu noul coronavirus este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori, este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20,00 - 5,00, împreună cu restricțiile de weekend pentru operatorii economici.
Totodată, în comuna Șendreni, unde incidența cumulată la 14 zile este în prezent mai mare de 3/1.000 de locuitori, se aplică pentru două săptămâni măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 293 din 10 martie 2021 privind prelungirea stării de alertă, mai exact scenariul roșu al pandemiei de COVID-19, cu restricțiile aferente.
Tot începând de luni, 5 aprilie, comunele Cudalbi și Liești, iar de marți comunele Cuca și Grivița, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se află în scenariul galben al pandemiei.
În fine, comuna Cerțești se află, tot începând de luni, în scenariul verde, cu o incidență cumulată în ultimele 14 zile sub 1,5 la mia de locuitori.

Citit 1153 ori Ultima modificare Joi, 08 Aprilie 2021 00:48

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro