Târgu Bujor a revenit în scenariul roșu al pandemiei

Târgu Bujor a revenit în scenariul roșu al pandemiei

Marian Calestru
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de vineri, 9 aprilie, în comuna Corni, iar de sâmbătă și în comunele Valea Mărului și Vârlezi, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare COVID-19 la 14 zile a scăzut sub 3,5/1.000 locuitori, au fost ridicate restricțiile pentru incidența cumulată mai mare de 4 la mie și se mențin măsurile pentru incidența mai mare de 3/1.000 de locuitori, mai exact scenariul roșu al pandemiei. În același scenariu, cu restricțiile de rigoare, a intrat, după aproape trei luni, începând de sâmbătă, 10 aprilie, și orașul Târgu Bujor, iar de duminică și comuna Scânteiești.
Totodată, în localitățile Costache Negri și Tulucești, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, se aplică, începând de sâmbătă, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 293 din 10 martie 2021 privind prelungirea stării de alertă, mai exact scenariul galben al pandemiei de COVID-19, cu restricțiile aferente. Începând de duminică, 11 aprilie, în același scenariu sunt și comunele Berești Meria, Drăgănești și Măstăcani.

Citit 1893 ori Ultima modificare Vineri, 16 Aprilie 2021 00:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro