32 de ani de la Ziua Victoriei Revoluției Române

32 de ani de la Ziua Victoriei Revoluției Române
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La 32 de ani de la evenimentele din decembrie 1989, Instituția Prefectului a transmis o invitație de participare la manifestările dedicate ”Zilei Victoriei Revoluției Române și a Libertății” pentru astăzi, 22 decembrie 2021.

Astfel, mai întâi, la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluției din decembrie 1989 din Cimitirul ”Eternitatea” vor avea loc, cu începere de la ora 10,00, întâmpinarea oficialităților, intonarea Imnului Național al României, slujba de pomenire a eroilor Revoluției și un ceremonial de depunere a coroanelor de flori.

O oră mai târziu, la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluției din decembrie 1989 din zona Teatrului Dramatic ”Fani Tardini”, vor avea loc, din nou, întâmpinarea persoanelor oficiale, intonarea Imnului Național și un ceremonial de depunere a coroanelor de flori în memoria celor care s-au jertfit pentru înlăturarea dictaturii comuniste.

Inutil de precizat că, în context pandemic, întregul eveniment va fi organizat cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite prin ordin al ministrului Sănătății.

Citit 716 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.