Ce cred parlamentarii gălățeni despre gestionarea problemei refugiaţilor
Foto: Marian Calestru

Ce cred parlamentarii gălățeni despre gestionarea problemei refugiaţilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La mai bine de zece zile de la debutul agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, problema refugiaților este una din ce în ce mai dificil de gestionat, cu toată implicarea masivă a cetățenilor, dar și a societății civile, a tuturor celor veniți în sprijinul vecinilor noștri greu încercați.

În acest context, dar și ținând cont de posibilitatea, ce-i drept redusă, de extindere a conflictului armat, adresăm parlamentarilor gălățeni, dar și altor factori de decizie de la nivel local, invitația de a aborda în mod public soluții pentru gestionarea actualei crize. Pe măsură ce vom primi răspunsurile, le vom publica imediat în cotidianul nostru.

Așteptăm, pe e-mail - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - puncte de vedere de la următorii deputați și senatori: Laurențiu Gîdei, Marius Mărgărit, Aurel Nechita, Viorica Sandu, Laura Georgescu și Marius Humelnicu (PSD), Onuț Atanasiu, George Stângă și George Scarlat (PNL), Bogdan Rodeanu și Andrei Postică (USR), Sorin Muncaciu și Lilian Scripnic (AUR), iar lista rămâne deschisă.

Citit 1937 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.