Ce cred parlamentarii gălățeni despre gestionarea problemei refugiaţilor
Foto: Marian Calestru

Ce cred parlamentarii gălățeni despre gestionarea problemei refugiaţilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La mai bine de zece zile de la debutul agresiunii Federației Ruse asupra Ucrainei, problema refugiaților este una din ce în ce mai dificil de gestionat, cu toată implicarea masivă a cetățenilor, dar și a societății civile, a tuturor celor veniți în sprijinul vecinilor noștri greu încercați.

În acest context, dar și ținând cont de posibilitatea, ce-i drept redusă, de extindere a conflictului armat, adresăm parlamentarilor gălățeni, dar și altor factori de decizie de la nivel local, invitația de a aborda în mod public soluții pentru gestionarea actualei crize. Pe măsură ce vom primi răspunsurile, le vom publica imediat în cotidianul nostru.

Așteptăm, pe e-mail - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - puncte de vedere de la următorii deputați și senatori: Laurențiu Gîdei, Marius Mărgărit, Aurel Nechita, Viorica Sandu, Laura Georgescu și Marius Humelnicu (PSD), Onuț Atanasiu, George Stângă și George Scarlat (PNL), Bogdan Rodeanu și Andrei Postică (USR), Sorin Muncaciu și Lilian Scripnic (AUR), iar lista rămâne deschisă.

Citit 1424 ori Ultima modificare Vineri, 11 Martie 2022 09:46

6 comentarii

 • postat de CLANTA
  Luni, 07 Martie 2022 11:17
  5.13.206.***
  proasta idee.... s-a terminat cu spaima pandemiei...acum suntem intoxicati cu situatia refugiatilor de parca i-ar interesa pe ei! sunt pusi doar pe capatuit toti! mai bine ar fi intrebati de situatia celor care I-au votat... de ce stau unele legi asteptate cu lunile in guvern... ce se intampla cu preturile, ce se intampla cu salariile, cu pensiile... de ce nu apare plafonarea pentru RCA....
  1
  7
  Raportează
 • postat de Denis
  Luni, 07 Martie 2022 11:11
  5.14.141.***
  Parlamentarii USR i am văzut prin vama de multe ori...restul pauză.
  2
  3
  Raportează
 • postat de carmen
  Luni, 07 Martie 2022 11:10
  195.32.91.***
  aaaaaaaa .pai ei sunt in sedinta de cand ia pus mama lor in functii si discuta cum sa ajunga Portul Galati turistic ,voi nu stiti cate obiective avem in oras in plus nu ajung la un acord cum si ce fel de vopsea sa cumpere ptr garduturile de pe dig ,cum si in ce mod sa taie boschetii crescuti pe malul apei ........foarte ocupati ....foarte
  0
  6
  Raportează
 • postat de Ion
  Luni, 07 Martie 2022 09:02
  82.79.117.***
  Ce cred parlamentarii galateni /autoritatile galatene despre situatia de la Liberty Galati? Stoc materii prime catre 0.... S-a lansat deja ideea de a trimite o parte din personalul Liberty in somaj tehnic...
  2
  11
  Raportează
 • postat de Vica de pe 11 Siret
  Luni, 07 Martie 2022 07:24
  78.96.84.***
  Sa nu ne asteptam ca dau navala acestei invitatii; mai degraba ii interesaza problemele lor personale, famiglie si grupuri mafiote.

  Mai bine sa strangem semnaturi pentru demiterea lor, alegeri anticipate, iar voturile sa le dam celor care se vor implica cu adevarat in problemele tarii, a cetatenilor!

  Uitati-va la ei, majoritatea s-au ingrasat, guse si bostan deasupra curelei, averea le-a crescut cat intro viata de om...
  2
  11
  Raportează
 • postat de rosca
  Luni, 07 Martie 2022 07:18
  5.13.143.***
  Stimate D-LE MARINESCU mai ai de asteptat,parlamentarii nu au timp sa citeasca presa locala ,ei sunt prin ascunzisuri ,si nu citesc ei sunt informati .
  3
  13
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.