Desfiinţarea Oficiului Prefectural de la Tecuci nu salvează România

Desfiinţarea Oficiului Prefectural de la Tecuci nu salvează România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reducerea unui post de subprefect, sau desfiinţarea Oficiului Prefectural de la Tecuci nu sunt măsurile prin care România va ieşi din criză, a punctat deputatul PNL Victor Paul Dobre (FOTO), referindu-se la propunerea de reorganizare pe care prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, a trimis-o, recent, la MAI.

„Oficiul Prefectural a fost înfiinţat pe vremea în care Mihai Capră [actual secretar de stat PDL la MAI] era prefect liberal… Tot în acea perioadă, noi, liberalii, am mai înfiinţat la Tecuci şi alte puncte, cum a fost Registrul Auto… Dar, încet, încet, văd că astfel de instituţii se desfiinţează, PDL are o adevărată politică în acest sens... şi chiar nu înţeleg, pentru că Tecuciul are primar PDL şi domnul deputat Mircea Toader este ales de colegiul tecucenilor! Cred că şi-a luat gândul de a mai candida acolo pentru încă un mandat”, a comentat Victor Paul Dobre.    

„La prima vedere, aşa pare, dar nu este o decizie punctuală, la nivelul Tecuciului, ci este o decizie ce se va lua la nivel naţional. Important nu este biroul de acolo, ci modalitatea de menţinere a unui contact cu cetăţenii”, a reacţionat deputatul PDL Mircea Toader.

Acesta a precizat că în termen de două săptămâni, Ministerul Administraţiei şi Internelor va lua decizia cu privire la reducerea cheltuielilor cu 25 la sută din administraţiile locale… „De pe margine, e uşor să comentezi. Dar dacă nu faci nimic, ce se întâmplă? Nu tai pensiile, nu măreşti taxele, ce faci atunci?

Citit 783 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.