Acuzaţii grave în transportul public

Acuzaţii grave în transportul public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Viceprimarul Cristea (FOTO) spune că se va verifica *

A apărut „un aspect destul de ciudat”, pe care Comisia de servicii a Consiliului Local Galaţi îl va analiza:

„Am avut plângeri, inclusiv în şedinţa Consiliului Local, că unii operatori ar fi făcut presiuni prin instituţii ale statului asupra altor operatori – prin controale. Şi lucrul aceasta mi-a lăsat un gust amar”, a declarat chiar preşedintele comisiei cu pricina, viceprimarul Mircea Răzvan Cristea.

Acesta ne-a asigurat că plângerile respective vor fi cercetate „foarte serios”. El a mai constat că, la ora actuală,  concurenţa „este acerbă între operatori şi cooperarea este minimă!”

Mulţumit în general

Viceprimarul crede însă că s-a îmbunătăţit transportul public gălăţean: „Am modificat nişte capete ineficiente, atât pentru Transurb, cât şi pentru transportatorii privaţi şi am prelungit anumite trasee – 61, 68 – astfel încât să acopere şi Şantierul Naval prin transportul cu microbuze”.

Şeful Comisiei de servicii a Consiliului Local a constatat şi că majoritatea cetăţenilor s-au obişnuit cu noile trasee, care merg mai adânc în cartiere, ieşind de pe străzile mari.

Deocamdată, nu se pot trage însă concluzii, pentru că vacanţa a dus la scăderea numărului obişnuit de pasageri.

Dar, pentru că înainte de a se face modificări ale traseelor, timp de o lună şi jumătate s-au făcut măsurători de trafic, de către Biroul transporturi din Primărie, viceprimarul crede că nu vor fi probleme nici la întoarcerea gălăţenilor din vacanţă.

Sunt două trasee mai aglomerate, dar numai la ora de vârf, în special pe strada Siderurgiştilor, recunoaşte însă viceprimarul.

Citit 1955 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.