Liberalii motivează boicotul votului privind centura mică a Galaţiului

Liberalii motivează boicotul votului privind centura mică a Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Prin absența in corpore de la ședința extraordinară a Consiliului Județean (CJ) Galați, de miercuri, 11 mai, consilierii județeni liberali au vrut să tragă un semnal de alarmă față de modul despotic în care Costel Fotea, președintele CJ, conduce instituția, conform unui comunicat al acestora. Reamintim că, din cauza acestei absențe, hotărârile CJ privitoare la exproprierile de pe Drumul de Centură (DJ 251M) nu au trecut la vot, din lipsă de cvorum.

”Pe parcursul mandatului său, domnul Fotea a ignorat toate amendamentele PNL, toate proiectele pe care consilierii județeni liberali le-au depus pentru județul nostru. Mai mult, a blocat, prin majoritatea pe care o are în jurul său, amendamentele PNL în comisii. Atunci când s-a întâmplat ca amendamentele PNL să treacă de comisii, domnul Fotea a retras proiectele de pe ordinea de zi, doar pentru ca a doua zi să le introducă din nou, cu amendamentele inițiate de către PNL asumate de reprezentanții PSD”, precizează reprezentanții PNL în CJ.

Venind la concret, aceștia apreciază că proiectul Drumului de Centură ar fi trebuit să reprezinte o prioritate pentru Consiliul Județean Galați. ”Domnul Fotea ar fi putut pune pe ordinea de zi acest proiect de multă vreme. Serviciul de evaluare ANEVAR a fost contractat din 15.11.2021, iar raportul cu privire la drumul de centură a fost transmis în data de 14.03.2022. Ce s-a întâmplat în toată această perioadă?”, se întreabă liberalii din CJ.

În plus, aceștia își doresc un dialog corect cu președintele Consiliului Județean și o colaborare "pentru binele gălățenilor, nu pentru interesele domnului Fotea", se mai arată în poziția exprimată de consilierii județeni ai PNL Galați.

Citit 2940 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 14:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.