Continuă lucrările pe șantierul de la P-uri

Continuă lucrările pe șantierul de la P-uri
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Potrivit primarului Ionuț Pucheanu, se lucrează în această perioadă la reamenajarea completă a aleii de la P-uri, acolo unde au fost prevăzute plantări de arbori, amenajarea de spații verzi și a unui curs de apă, fântâni arteziene, paviment cu jeturi de apă, dar și un sistem de drenare a apelor pluviale. Aleea va fi dotată cu mobilier urban modern și un sistem de iluminat decorativ și arhitectural.

"Zona va completa astfel spațiul de promenadă central, după ce au fost modernizate zonele Spicu - Romarta, Potcoava de Aur, Piața Regală, strada Domnească (zona centrală), Parcul «Mihai Eminescu«» și Pasajul «Dunărea», fiind aproape de final și lucrările de modernizare în zona dintre Potcoava de Aur și Trei Star", a completat edilul-șef gălățean, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că modernizarea aleii pietonale este în sarcina asocierii Tancrad SRL (lider) - Lemacons SRL - ATU Consulting SRL, în cadrul unui contract în valoare de 11.147.797 de lei, fără TVA. La acesta s-au adăugat suplimentări de lucrări, prezentate deja în paginile cotidianului nostru (VEZI AICI).

Citit 2251 ori Ultima modificare Joi, 09 Iunie 2022 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.