Un nou director economic la Spitalul Județean

Un nou director economic la Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Economistul Florentina Mihailov este, de curând, noul director financiar-contabil al Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ap. Andrei” din Galați, după ce a ocupat, anterior, funcția de șef serviciu contabilitate în cadrul aceleiași unități sanitare.

Modificarea echipei de conducere a celui mare spital gălățean a intervenit ca urmare  a acuzațiilor aduse de procurorii anti-corupție fostei ocupante a funcției, Alina Grosu. Reamintim că aceasta din urmă, la începutul lunii septembrie, a fost trimisă în judecată pentru faptul că ar fi oferit, în urmă cu peste patru ani, unei candidate la un concurs pentru un post TESA din spital, subiectele probei scrise și subiectul probei de interviu, în condițiile în care respectivele informații nu erau destinate publicității (vezi și https://www.viata-libera.ro/eveniment/188511-acuzatii-de-blat-in-sistemul-sanitar-un-director-din-spitalul-judetean-este-judecat-pentru-coruptie).

Conform organigramei afișate pe site-ul Spitalului Județean, echipa managerială a unității sanitare este întregită, în prezent, de prof. univ. dr. Doina Carina Voinescu, în calitate de director medical, as. Mariana Skowronscki (director Îngrijiri) și coordonată de managerul Valentina-Alina Dobrea.

 

Citit 7573 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 11:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.