Măsuri pentru reducerea birocrației, la Primăria Tecuci

Măsuri pentru reducerea birocrației, la Primăria Tecuci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

    Primăria municipiului Tecuci își propune extinderea sistemului informatic, prin integrarea de module noi pentru servicii furnizate partajat de unitatea administrativ-teritorială. Această procedură de achiziție, lansată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP/SICAP), are loc în vederea implementării de măsuri pentru simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, un proiect cu fonduri europene prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020 (POCA).

    Este vorba despre o serie de servicii IT, configurare și implementare a bazelor de date, migrare și integrare a structurilor de date existente, testări, integrări și validări pentru extinderea platformei informatice existente, dar și de alte cheltuieli cu servicii pentru organizarea de evenimente şi cursuri de formare ale funcționarilor publici. Valoarea estimată a achiziției este de 2.307.760 de lei, exclusiv TVA.

    Municipalitatea tecuceană așteaptă ofertele companiilor interesate până la finele acestui an, mai exact până pe 28 decembrie 2022. Desemnarea câștigătorului acestei licitații deschise urmează a avea loc în baza criteriului "cel mai bun raport calitate-preț", cu o pondere a componentei financiare de 64 la sută.

Citit 1085 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2022 13:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.