Lucrări în curs la extinderea parcării de la Spitalul Județean

Lucrări în curs la extinderea parcării de la Spitalul Județean
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea ne ține la curent cu progresul lucrărilor de la extinderea parcării supraetajate a Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Sf. Ap. Andrei”.

Conform sursei citate, constructorul a finalizat partea de consolidare a structurii actuale, astfel încât aceasta să fie extinsă cu încă un etaj.

”Au fost turnați ultimii metri cubi de beton, din cei peste 600 care au fost necesari pentru consolidare. Toate aceste lucrări sunt necesare și pentru că pe acoperișul acestei parcări va fi amenajat un heliport pentru elicopterul SMURD. Constructorul a început deja lucrările la fundația pilonilor pasarelei care va uni heliportul cu Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) și la platforma necesară lifturilor exterioare. În plus, în fabrică se lucrează deja la partea de confecții metalice, astfel încât, în cel mai scurt timp posibil, să înceapă extinderea propriu-zisă, prima etapă fiind cea de montare a stâlpilor metalici”, a precizat președintele CJ.

După finalizarea lucrărilor, parcarea va avea peste 460 de locuri, heliport, două lifturi exterioare și o pasarelă pentru transportul pacienților direct la UPU. De asemenea, după finalizarea lucrărilor va fi refăcută întreaga zonă, în mod deosebit drumul de acces, care în acest moment este folosit intens de utilaje.

 

Citit 2547 ori Ultima modificare Duminică, 19 Februarie 2023 07:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.