Lucrări „amorțite” la podul suspendat de la Brăila

Lucrări „amorțite” la podul suspendat de la Brăila
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Asociația Pro Infrastructură cataloghează drept "dolce far niente" activitatea din prezent a constructorilor la podul suspendat de la Brăila, potrivit unor imagini obținute de Răducu Popa (RăducuPDrum).

"Din păcate, constructorul WeBuild ne dezamăgește în continuare și nu își revine din amorțeală. Înaintează foarte greu cu drumurile de legătură, mai ales în punctele critice, întârziate. Mobilizarea ne amintește mai curând de stilul altor constructori italieni și greci. De la WeBuild avem așteptări mari. Noi (încă) îi avem în categoria marilor antreprenori generali serioși de pe infrastructură rutieră, alături de UMB, Strabag și Porr. (...) Parcă și colegii lor japonezi de la IHI s-au molipsit și înaintează foarte greu cu hidroizolația pe podul suspendat. Urmează asfaltul, finisajele și bineînțeles testele, care, împreună, vor aduna câteva luni bune de muncă și reglaje", au precizat, recent, reprezentanții asociației, pe pagina de Facebook.

În opinia acestora, deși teoretic ar fi posibilă o deschidere la finalul lunii mai, cel târziu în iunie, mai probabil acest lucru se va petrece spre sfârșitul verii, pe conexiunea scurtă, spre Smârdan/Măcin pe malul tulcean, respectiv până la Calea Galați/DJ 221B pe malul brăilean. "Pe latura nordică (Jijila) și pe bucata care se conectează la DN 2B (Centura Brăila), lucrările vor fi gata abia la sfârșitul toamnei, dacă nu se va accelera semnificativ ritmul de execuție", au mai notat reprezentanții Pro Infrastuctură.

 

 

Citit 8775 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2023 12:16

5 comentarii

  • postat de Gigel
    Miercuri, 01 Martie 2023 09:12
    5.13.195.***
    Jack Reacher la Galati mai putin asasinatele din film.
    0
    0
  • postat de Goe
    Miercuri, 01 Martie 2023 07:06
    5.13.157.***
    Ce va mai freaca grija despre acest pod a carui termen de executie inca nu este depasit. Sunteti inca obisnuiti cu cincinalul in patru ani si jumatate,vizite de lucru si gargara multa pentru cetateni ! Vin alegerile !
    0
    0
  • postat de Cascadorii rasului
    Miercuri, 01 Martie 2023 00:36
    159.69.177.***
    Cu centura lu Fotea ce se mai aude ,da cu muzeul de arta vizuala? :))))
    0
    0
  • postat de Doi….
    Marți, 28 Februarie 2023 14:38
    82.76.59.***
    Ce pod hobanat, ce centura a galatiului, ce nevoe are galatiul de o centura, un oras ce moare lent., ocolit de investitori tocmai datorita izolarii si lipsa de conexiune la drumurile europene, asta treaba are fotea, pucheanu si camarila??????
    De ce credeti ca ardealul e solicitat de investitor, in
    0
    0
  • postat de Andrei
    Marți, 28 Februarie 2023 13:58
    86.121.255.***
    Da cu podul hobanat ce se aude?Nici tipenie de om de luni bune.Da cu centura Galatiului?Totul e praf si pulbere.Ne imprumutam de ne ia naiba.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.