„Galați - Green Valley”, dezbatere despre viitoarele investiții „verzi”

„Galați - Green Valley”, dezbatere despre viitoarele investiții „verzi”
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Marți, 4 aprilie, a avut loc la Galați o amplă dezbatere despre viitoarele investiții de anvergură ale Galațiului, eveniment la care "Viaţa liberă" a fost partener media şi asupra căruia vom reveni în ediţiile următoare. La aceasta au participat, printre alții, europarlamentarul Dan Nica, ministrul Economiei, Florin Spătaru, primarul Ionuț Pucheanu, dar și președintele Consiliului Județean (CJ), Costel Fotea. Conferința a fost organizată de Ziarul Financiar și Liberty Steel, sub sloganul “Galați - Green Valley”, fiind prezentată cu această ocazie una dintre cele mai ambițioase și mai “verzi” investiții din Uniunea Europeană, conform lui Costel Fotea.

Acesta a menționat, pe pagina sa de Facebook, construirea la Galați a unei fabrici de hidrogen pe platforma Combinatului Siderurgic, o investiție pentru viitor. „Proiectul este coordonat de CJ, în parteneriat cu Liberty Steel Galați, compania de navigație Navrom, operatorul feroviar Grampet, Primăria Galați și Universitatea «Dunărea de Jos». (…) De altfel, la acest proiect, care va fi finanțat din fonduri europene, participă și parteneri din nouă țări ale Uniunii Europene”, a adăugat președintele CJ.

Citit 1426 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Aprilie 2023 10:57

1 comentariu

  • postat de Prometeus
    Joi, 06 Aprilie 2023 13:32
    95.76.59.***
    "viitoarele investiții de anvergură ale Galațiului"... (Pai alea au fost inanite de '89, cand galatii chiar aveau "industrii strategice").
    Bai esti prost/nebun? (Vorba personajului roman neaos "Firicel si Dorel"!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.