Se caută proiectanți pentru o nouă reabilitare a drumurilor din județ

Se caută proiectanți pentru o nouă reabilitare a drumurilor din județ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Consiliul Județean Galați așteaptă oferte pentru proiectarea reabilitării și modernizării infrastructurii de transport regional pe tronsonul funcțional E 581 - DJ 241 - DJ 241A - DJ 241G, termenul-limită de depunere a acestora în Sistemul Electronic de Achiziții Publice fiind data de 18 septembrie, iar valoarea estimată totală a achiziţiei este de 2.015.000 de lei, exclusiv TVA. Pe acest tronson, pentru refacerea sistemului rutier şi pentru desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă, se propun reabilitarea și modernizarea sistemului rutier, execuția sistemelor de scurgere a apelor pluviale, reparații la podurile și podețele existente, execuția podurilor/ podețelor noi, precum și lucrări pentru siguranță și semnalizare rutieră.

Ofertanții vor avea în vedere, la întocmirea documentației tehnice, metodologia privind abordarea DNSH (principiul "a nu aduce prejudicii semnificative") și imunizarea la schimbările climatice în cadrul Programului Regional Sud-Est 2021-2027, în timp ce ofertele vor fi departajate conform criteriului "cel mai bun raport calitate-preț", cu o pondere de doar 40% a componentei financiare. O pondere semnificativă, de 30%, este rezervată demonstrării unei metodologii/ a planului de lucru pentru realizarea serviciilor corespunzătoare, în vederea asigurării că documentațiile sunt realizate la parametrii calitativi solicitați. Banii necesari pentru serviciile de proiectare sunt asigurați prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT), iar investiția în sine va fi propusă spre finanţare în cadrul PR Sud-Est 2021-2027.

Citit 1582 ori Ultima modificare Luni, 18 Septembrie 2023 06:58

2 comentarii

  • postat de Ivascu
    Luni, 18 Septembrie 2023 14:45
    89.39.81.***
    Santuri si capuri de pod - strategia nationala pentru reducerea traficului rutier si scaderea populatiei datorita accidentelor rutiere asociate.
    0
    0
  • postat de Asfaltul visat
    Luni, 18 Septembrie 2023 08:00
    95.76.2.***
    In Odaia Manolache nu se face nimic? In Vanatori si Sat Costi se face ceva dar Odaia Manolache este lasata de primarie de izbeliste. De ce oare?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.