Luna aceasta se finalizează lucrările ISPA de la Elice şi IVAS

Luna aceasta se finalizează lucrările ISPA de la Elice şi IVAS
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două dintre cele mai importante lucrări desfăşurate prin programul ISPA – cea de la Elice şi cea din zona IVAS – se vor finaliza în această lună, promite şeful Unităţii de Implementare a Proiectului ISPA, Cristian Borcea.

„Pentru lucrarea de las IVAS deja lucrarea a fost finalizată iar în această săptămână ar trebui să se lucreze la compactarea pământului, la umplerea gropii şi la asfaltarea ei. Funcţie de condiţiile meteo, lucrarea ar trebui să se finalizeze chiar în această săptămână”. Lucrarea „reabilitare a reţelelor de canalizare” pe B-dul Marii Uniri – Trecere Bac – str. Saturn ar fi trebuit să înceapă pe 28 iulie (însă a demarat pe 2 august) şi ar fi trebuit finalizată pe 15 septembrie. SC ERG Termrom (care a subînchiriat de la Sistem Yapi) nu a finalizat nici acum lucrarea", ausţine Borcea. 

În ceea ce priveşte cea de-a doua lucrare importantă a proiectului ISPA, cea de la Elice, aceasta are ca termen de finalizare data de 20 octombrie. Lucrarea ISPA, de aici, s-a suprapus – nu la modul fericit – cu avaria la canalul colector.   

 

Citit 862 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2011 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.