Preşedintele CJ Eugen Chebac va candida ca independent pentru un nou mandat

Preşedintele CJ Eugen Chebac va candida ca independent pentru un nou mandat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a anunţat miercuri că va candida pentru un nou mandat la CJ, dar nu din partea PSD, aşa cum a făcut în 2008, ci ca independent.

Potrivit lui Chebac, începând din acest moment, „poate începe orice negociere cu orice partid, dar şi cu societatea civilă, pentru susţinerea candidaturii mele”. Eugen Chebac şi-a motivat decizia prin faptul că „am epuizat toate şansele şi toate speranţele ca PSD să mă nominalizeze ca şi candidat pentru preşedinţia CJ. Pe de altă parte, ca orice preşedinte în funcţie, doresc să îmi continui proiectele începute în acest mandat la CJ. Îi asigur pe toţi că îmi voi continua aceeaşi atitudine echidistantă şi imparţială în privinţa alocării de fonduri primăriilor din judeţ”.

Declaraţia lui Eugen Chebac vine după ce, duminică, acesta a fost văzut în centrul oraşului, în compania senatorului PDL Marius Necula. Chebac a spus însă că întâlnirea cu senatorul PDL a fost una „personală” şi nu legată de un posibil sprijin în campania electorală, însă a precizat că până acum a primit semnale de susţinere a candidaturii sale ca independent din partea „tuturor partidelor”. Reamintim că PSD Galaţi a anunţat oficial, încă din vară, că a decis candidatul pentru CJ Galaţi în persoana doctorului Nicolae Bacalbaşa.   

Citește și:

Pleacă Eugen Chebac din PSD?

Chebac - lăudat de PDL, criticat de PSD

Citit 1681 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2011 12:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.