UPDATE - Mircea Toader spune că oamenii morţi în ger erau băuţi (VIDEO)

UPDATE - Mircea Toader spune că oamenii morţi în ger erau băuţi (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE 15:15 - Mircea Toader regretă „greşeala de exprimare”

Potrivit site-ului Realitatea TV, deputatul Mircea Toader a revenit asupra declaraţiilor făcute luni cu privire la cei care au murit de ger, precizând că a făcut „o greşeală de exprimare” şi regretând că s-a lăsat „purtat de impulsurile de moment”.

În legătură cu afirmaţiile făcute în cadrul emisiunii de la Realitatea TV, doresc să îmi exprim regretul pentru modul în care am definit o situaţie nefericită şi nedorită. De altfel, am retractat imediat respectiva declaraţie şi mi-am cerut scuze publice pentru ea. Am încercat în aceste zile să îi ajut pe toţi cei aflaţi în nevoie - şi pe cei care au apelat direct la mine şi pe cei care nu au avut această posibilitate. De asemenea, foarte mulţi cetăţeni mi-au semnalat indignaţi o anumită stare de fapt, o anumită desolidarizare şi nepăsare din partea unor concetăţeni", a declarat Toader pentru Ziare.com, arată site-ul Realitatea TV.

"Sub aceasta impresie, am comis o greşeală de exprimare pe care o regret. Ca om politic nu aveam voie să mă las purtat de impulsurile de moment şi să generalizez unele cazuri semnalate de către oamenii din comunele afectate de gravele intemperii care au afectat România în aceste zile”, se arată pe site-ul Realitatea TV.

Precizăm că până la ora 15.00, nici pe site-ul oficial al PDL nu era postat vreun punct de vedere pe acest subiect şi nici PDL Galaţi nu a trimis vreun comunicat de presă pe respectiva temă.


 

"Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, în rest, a băut şi a adormit acolo". Aceasta este declaraţia pe care a făcut-o pe postul Realitatea TV, luni, deputatul gălăţean Mircea Toader, preşedinte al PDL Galaţi şi lider al grupului parlamentar PDL din Camera Deputaţilor. Deputatul se referea la persoanele care şi-au pierdut viaţa în ultimele săptămâni, în case sau pe străzile pline de zăpadă din ţară.

 Întrucât astfel de declaraţii sunt incalificabile şi nu pot fi analizate - căci nu poţi comenta evidenţele precum lipsa de tact, de respect, indiferenţa şi ignoranţa - şi pentru că nici nu putem să ignorăm o astfel de afirmaţie a concitadinului nostru, nu putem decât să vă invităm pe dumneavoastră, dragi cititori, să vă expuneţi opiniile. Deşi vă înţelegem revolta şi nemulţumirea, insistăm ca părerile dumneavoastră să fie exprimate în mod decent, nu de alta dar ar fi păcat să nu vă puteţi transmite opiniile doar din cauza obscenităţilor inserate în mesaje.  

Citit 2948 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2012 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.