Este oficial: Resmeriţă şi Ciumacenco fac tandem la PDL Galaţi

Este oficial: Resmeriţă şi Ciumacenco fac tandem la PDL Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şefia PDL Galaţi a fost hotărâtă marţi, în cadrul Biroului Permanent Naţional. Doruleţ Resmeriţă a fost uns preşedinte interimar al organizaţiei judeţene PDL Galaţi, cu Mihai Capră şi Mircea Toader prim-vicepreşedinţi, în timp ce Nicuşor Ciumacenco se va ocupa de organizaţia municipală.

Zvonurile ca Doruleţ Resmeriţă şi Nicuşor Ciumacenco să facă tandem la PDL Galaţi sunt destul de vechi, însă abia acum a venit confirmarea. „Da, se vorbea de multă vreme ca ei doi să vină la conducere, deci decizia a fost luată acum. Sunt de acord, era şi dorinţa mea. Sper ca Doruleţ Resmeriţă, care va avea sprijinul meu, să se descurce”, ne-a declarat Mircea Toader imediat după întrunirea Biroului Permanent.

Contactat telefonic, Doruleţ Resmeriţă a spus că a acceptat numirea pentru că mai mulţi colegi considerau venirea lui la şefie ca o soluţie benefică pentru partid. „Consider că PDL stă foarte bine. Acum este o echipă dinamică, sunt şi Mihai Capră, şi Mircea Toader, dar şi Nicuşor Ciumacenco. Cred că avem toate premisele unui succes la viitoarele alegeri”, a mai spus noul preşedinte al PDL Galaţi, Doruleţ Resmeriţă.

Citit 3229 ori Ultima modificare Marți, 18 Septembrie 2012 23:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.