Veţi merge la urne la alegerile parlamentare ?

Veţi merge la urne la alegerile parlamentare ?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi am încheiat prezentarea candidaţilor pe colegii pentru alegerile parlamentare. Ceea ce ne-a motivat să facem un sondaj de opinie prin care să-i întrebăm pe gălăţeni despre intenţia lor de a merge sau nu la vot.

Daniel Coman, 34 de ani: „Voi merge pentru că vreau să îmi exercit dreptul la vot şi trebuie schimbat ceva”.

Ecaterina Guzu, 61 de ani: „Da, voi merge să votez din principiu. Să vedem ce oferă fiecare dintre candidaţi. Îi cunosc pe cei care vor candida. În cei care au fost până acum nu mai am încredere, pentru că închis spitalele, au micşorat salariile. Sper că vor veni unii care vor lupta pentru a schimba ceva. Speranţa moare ultima de fiecare dată”.

Doina Tudorache, 42 de ani: „Sunt hotărâtă să merg. Să sperăm că vor apuca să iasă parlamentari oamenii care merită şi care chiar vor încerca să întreprindă ceva. Încă nu ştiu ce candidaţi la Camera Deputaţilor şi la Senat sunt în colegiul meu, dar în perioada imediat următoare sigur voi afla. Sunt optimistă şi cred că, totuşi, cei care vor veni vor reuşi să schimbe ceva”.

Ioan Horujenco, 43 de ani: „Da, sigur voi merge. M-am dus la fiecare alegere, mai puţin la ultima, cea cu demiterea, pentru că nu am fost în localitate şi nu am avut posibilitatea să votez. Încă nu ştiu candidaţii din colegiul meu şi deci încă nu ştiu pe cine voi vota. Nu prea s-au făcut cunoscuţi. Nu ştiu nici de ce colegiu aparţin. Nici pomeneală să fiu mulţumit de parlamentarii gălăţeni care au fost până acum. Au trecut deja 20 şi ceva de ani de la Revoluţie şi în afară de scandaluri, evaziuni, tunuri nu s-a auzit nimic”.

Citit 1859 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Noiembrie 2012 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.