Tecuceanul Lucian Tudor – noul director la Drumuri şi Poduri SA

Tecuceanul Lucian Tudor – noul director la Drumuri şi Poduri SA
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tecuceanul  Lucian D. Tudor (PSD), în vârstă  de 41 de ani, inginer mecanic, a fost numit în şedinţa Consiliului Judeţului de joi, 26 februarie, director la SC Drumuri şi Poduri SA, societate care are CJ ca unic acţionar. 

El vine după plecarea, de luni bune, a  fostului director, Dorin Otrocol, deoarece acesta a fost ales consilier judeţean şi devenea incompatibil cu funcţia. Nu a trecut însă mult şi Otrocol a fost numit director la AFDJ – iar incompatibil! De data aceasta, el a renunţat la Consiliu…

În locul său, de pe lista PSD, tot în şedinţa de joi a CJ, a depus jurământul Tincuţa Podaru.

În aceeaşi şedinţă, consilierii judeţeni l-au votat pe liberalul Săvel Rotaru, dorector la Inspecţia în Construcţii, drept reprezentantul CJ în AGA la Drumuri şi Poduri.

Doar şapte dintre cei 35 de consilieri judeţeni nu l-au votat joi pe noul director. După ce l-a felicitat pe  Lucian Tudor, managerul care a salvat practic de la faliment două mari societăţi tecucene, preşedintele CJ, Eugen Chebac, i-a atras atenţia că are o misiune grea, societatea de drumuri având mari probleme, despre care de altfel a scris şi „Viaţa liberă”.

Lucian Tudor a fost candidat PSD la fotoliul de primar al Tecuciului şi este încă director general la Fabrica de Mobilă din Tecuci.

„Am  fost trei ani director la SC Commet SA Tecuci, acolo unde s-au făcut majoritatea podurilor din construcţie metalică”, şi-a explicat Tudor legăturile cu noua funcţie.

Tudor a absolvit Facultatea în 1993, la Universitatea „Dunărea de Jos” - ingineri zi.

„Este o provocare şi sper ca, ajutat de dl Chebac şi de majoritatea consilierilor, să reanimez această societate. Deocamdată mi-am făcut un business plan”, ne-a spus noul manager care vrea să înceapă cu materialul uman, calitatea oamenilor şi dotarea existentă.

„Nu cunosc exact situaţia, ştiu însă că salariile sunt destul de mici şi nu poţi să-i ceri unui om să facă treabă bună dacă nu-l şi plăteşti”.

Citit 3029 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.