Cum vi se pare luna de concerte?

Cum vi se pare luna de concerte?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maria Mihalache, 70 de ani: „S-au ţinut concerte trei zile la rând de Sfântul Andrei şi 1 decembrie. De atunci nu am mai văzut ceva. Dacă au fost programate evenimente, eu nu am văzut că s-ar fi ţinut. Ştiu că au fost borşul de peşte şi Labirintul acela. Dacă trebuia să fie mai mult sau mai puţin, nu ştiu”.

Elena, 31 de ani: „Au fost concerte de Sfântul Andrei, trei zile. De atunci nu ştiu dacă s-a mai făcut ceva. Nu am auzit să mai fi fost vreun concert. Dacă au promis că vor organiza evenimente mai multe, trebuia să se fi ţinut de cuvânt şi să le facă. Nu se vede că aleşii locali ar fi foarte serioşi. Mă uit şi cu zăpada, cât de greu s-a mers”.

Dinu, 53 de ani: Mi s-a părut că a fost mai multă ţigănie decât în anii trecuţi la Serbările de anul acesta. Auzisem că vor fi concerte şi simpozioane toată luna. Nu am văzut. Toate planurile astea cu evenimente în fiecare zi sunt poveşti. Nu s-au ţinut de cuvânt. Una spun şi alta fac. Dacă au promis că fac multe şi apoi nu au mai făcut nimic sau au făcut mai puţine, măcar să nu se mai laude. Mă uit pe stradă şi îmi dau seama cât de mult se ţin de cuvânt. Mi-a luat două ore să ajung cu maşina de la Parfumul Teilor până la Combinat. Cum pot să am încredere, când văd cum se mişcă la deszăpezire”.

Loredana Marica, 35 de ani: „Mi s-a părut că organizarea a fost bună de Zilele Galaţiului. A lăsat de dorit doar dintr-un singur punct de vedere: artificiile nu s-au văzut deloc. Locul de unde s-au tras artificiile şi modul în care a fost amplasată scena au îngreunat vederea artificiilor. De la Sărbătorile de Sf. Andrei nu am mai văzut decât Labirintul de la Casa de Cultură. Şi, din câte am înţeles, va mai fi ceva weekendul acesta. Dacă mai era ceva programat şi weekendul trecut, bănuiesc că nu s-a ţinut din cauza alegerilor. Dacă evenimentele, care mai erau în program, nu se mai ţin din cauza banilor, atunci mai facem şi compromisuri. Este criză totuşi. Asta e viaţa de zi cu zi şi realitatea din România”.

Citit 888 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2012 17:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.