Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
5 comentarii

Elena Cuza ar intra probabil în fibrilaţii dacă ar vedea în ce fel arată strada din Galaţi care îi poartă numele. Situată în plină zonă A pe harta fiscală a oraşului, strada Elena Doamna e încă plină de gheaţă şi zăpadă, căzute în decembrie. Asta e cea mai mică problemă, dacă e să ne gândim că toate celelalte străzi care o înconjoară sunt asfaltate, iar ea încă mai este pavată cu piatră cubică, spartă şi vai de capul ei, din timpuri imemoriale. De altfel, nici nu se ştie când situaţia s-ar putea schimba.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, deocamdată  Primăria nu are buget pentru asfaltarea ei şi nici nu se ştie când ar putea fi prinsă în vreun asemenea proiect. Asta în ciuda faptului că toate străzile care o înconjoară, respectiv Grădina Veche, Dragoş Vodă, cu care se intersectează, Dumitru Bolintineanu, stradă paralelă şi Ştiinţei, toate sunt asfaltate. Nici nu e de mirare că cititorul care ne-a semnalat problema se simte discriminat şi crede, pe bună dreptate, că locatarii care şi-au ridicat case aici au cam fost uitaţi, deşi plătesc taxe şi impozite la fel ca vecinii de pe străzile din jur.

Citit 2119 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 10:49

5 comentarii

 • postat de iniminimainimo Luni, 14 Ianuarie 2013 00:13 Link la comentariu
  0
  0

  De Anghel Saligny de la stadion pana la Scoala Mantu de ce nu scrieti nimic?

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 13 Ianuarie 2013 23:52 Link la comentariu
  0
  0

  pentru Haiducul, pentru stiinta ta pot sa te anunt ca acum cativa ani cand am tras canalizare noi de o strada din port ne-au trebuit multe, foarte multe aprobari pe bani si ultima a fost de la circulatie ca avem voie sa spargem strada numai 24 h, si ne-am incadrat in timp ca plateam amenda dupa ce am platit si o taxa. Ia spune-mi tu mi-e astia care au venit in luna Decembrie si s-au apucat de decopertat strada Sulinei si spre norocul lor a venit zapada , ei au vreo autorizatie de stricat strada, sau acum vreo 2 ani cand au stat gropile cat blocul la spalatorie in spatele parcului de soft,mult , foarte mult timp,canalizarea din intersectia blocurilor B si Icepronav a stat fara capac 2 ani si ceva , crescuse si flori acolo, pana nu se apuca cineva sa sune nu vine nimeni sa repere si stam asa, ca doar platim taxe si atat, S-au apucat de reparat stradute si alei si ce era mai mare si circulat au lasat pentru alt mandat,

  Raportează
 • postat de Haiducul Duminică, 13 Ianuarie 2013 01:45 Link la comentariu
  1
  0

  Daca locuiti pe o strada neasfaltata si o vreti asfaltata as vrea si eu sa va vad cu o petitie in numele toturor vecinilor ca ajunge la Primarie, Prefectura si VL. Voi stati ca niste trantori si asteptati sa vi se dea, sa vi se faca, ia mai faceti si voi si sa vedem atunci ce vor zice institutiile statului.

  Raportează
 • postat de gabi Duminică, 13 Ianuarie 2013 01:05 Link la comentariu
  0
  0

  La anul si la multi ani o sa vedem noi strazile astea din Port asfaltate... am tot sperat ca se vor ocupa si de cele doua dar, banuiesc, vor mai trece 4 ani de promisiuni si atat! mai e si str. Grivitei care arata ca dupa razboi! Si noi platim taxe si impozite dar ne rupem picioarele si masinile ca sa nu mai spun ca vara cand pamantul e uscat e un praf de nedescris! Din pacate, si in casa se aduna mult praf ca, de, vara stai cu geamul deschis. De aici alergii, tuse... iarna cari noroiul pe picioare si, daca esti nevoit sa mergi undeva imbracat elegant trebuie sa-ti pui pungi de plastic in picioare pana la asfalt... aiurea!
  E o zona - Cantemir colt cu Sindicatelor unde zici ca e piscina! dar pe cine intereseaza ca apa aia se infiltreaza si distruge casele oamenilor? Si nici lumina nu mai e in zona aceea ca stalpii de iluminat au ajuns decor de zi ca noaptea nu se vad pt. ca nu mai poseda becuri! Daca vine cineva noaptea si nu cunoaste zona se duce drept in balta cu pricina!
  Au asfaltat Str. Sindicatelor de ma doare capul! In apropiere de Hanul Izvor se aduna apa la fiecare ploaie. Nu stiu cine proiecteaza si cine executa dar lucrarile sunt execrabile!

  Raportează
 • postat de eu Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 22:22 Link la comentariu
  0
  0

  buna ziua si La multi ani, o rugaminte am la d-voastra, sa verficati ca au mai ramas 2 strazi neasfaltate in cartierul Port, e putin RUSINE, in proiectul de reabilitare a strazilor din Valea Orasului au fost omise cele 2 strazi cred ca nu s-au numarat corect, ( str. CRISANA si str. DIMITRIE CANTEMIR), cei de la ISPA au plecat de la sf. anului trecut, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam ............sa ploua.....,
  la fel suntem si noi ca multi altii din orasul asta , care trebuie sa suportam prostia si neglijenta altora.
  La multi ani si Un AN bun., va multumim si sper ca veti rezolva problema

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.