Cine ar trebui să plătească banii lipsă de la CJ?
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Cine ar trebui să plătească banii lipsă de la CJ?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curtea de Conturi l-a prins cu mâţa-n sac pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi, Eugen Chebac. Sub conducerea lui, Instituţia a adus un prejudiciu bugetului care se ridică la 1.338.000 de lei. Mai ales că a plătit nu mai puţin de 534.744,48 de lei pentru lucrări efectuate doar pe hârtie la noul sediu pentru şedinţe al CJ-ului. În realitate, acele lucrări nu au existat şi probabil nici nu vor exista. Ce măsuri cred gălăţenii că ar trebui luate în aceste circumstanţe şi cum ar trebui să plătească Eugen Chebac, acum parlamentar?

P.S, 79 de ani: „Acum Eugen Chebac sigur că se ascunde sub mantia de parlamentar, dar ar trebui să răspundă. Ar trebui să dea banii înapoi, aşa cum ar fi obligat orice cetăţean care aduce daune materiale comunităţii. Nu numai oamenii de rând trebuie să fie traşi la răspundere, ci şi marii ăştia ai oraşului care fură bani sau dau bani fără să se gândească la populaţie. Trebuie să punem capăt hoţiei. Nu ştiu, dar hoţie ca în timpurile astea nu am văzut de când sunt. Sunt în vârstă, am trecut prin multe, dar parcă înainte nu se fura atât”.

P.D., 52 de ani: „Ar trebui să dea banii înapoi. Odată ce s-au luat nişte bani, trebuie daţi înapoi. Noi plătim taxe şi nu mi se pare normal ca noi să dăm ultimul bănuţ pentru stat, iar instituţiile statului să se folosească de ei, fără să vedem vreun rezultat benefic pentru cetăţeni. Oamenii nici nu ştiu ce se întâmplă cu banii lor”.

Dumitru Rusu, 24 de ani: „În limita legii, trebuie să se aplice măsurile cuvenite, nimic altceva. Numai să se aplice”.

Niculina Gorga, 55 de ani: „Toate evenimentele acestea nu pot decât să înrăutăţească imaginea şi impresia proastă pe care o am despre edilii oraşului. A ajuns să nu-mi mai placă nimic şi să nu mai am încredere în nimic. Acum Chebac stă la adăpost că doar e parlamentar. Nu o să se întâmple nimic. Şi Bacalbaşa trebuia să fi stat să-şi fi văzut de anestezia şi de pacienţii lui. Să îi lase pe cei mai pricepuţi la cârma judeţului”.

Citit 1542 ori Ultima modificare Duminică, 10 Martie 2013 16:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.