Femeie de serviciu pentru municipalitate

Femeie de serviciu pentru municipalitate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria a scos la licitaţie contractul pentru servicii de curăţenie în spaţiile interioare şi exterioare ale sediilor Primăriei municipiului Galaţi, cu toate că aceasta are propriul Serviciu Public de curăţenie şi salubrizare, Ecosal. Ar trebui Primăria să folosească oamenii Ecosalului pentru curăţenie sau are dreptate să angajeze o firmă/femeie de serviciu pentru astfel de treburi?

Viorica Ştefănescu, 77 de ani: „Este revoltător, ridicol, chiar. Înseamnă că e cineva în Primărie care vrea musai să dea bani cu dedicaţie. Cred că Primăria are multe obiective de atins şi de corectat în afara ei şi începând chiar cu salubrizarea şi cu Serviciul Public de curăţenie şi salubrizare. Este foarte multă mizerie pe străzi. Şi mă deranjează că au trecut doi ani de când Grădina Publică este închisă. Stau în zonă şi trebuie să mă uit peste gard, în loc să intru în Grădină. În ceea ce priveşte femeia de serviciu, repet, este tare ciudat”.

Domnul Ciobanu, 63 de ani: „Păi Primăria este Primărie, Ecosalul este Ecosal. Mi se pare normal ca Primăria să angajeze femeie de serviciu pentru curăţenia în instituţie sau să scoată la licitaţie acest serviciu. Cum ar fi, acum, să punem un om de la Transurb să se ocupe de curăţenie. Ecosalul are treaba lui, este ceva distinct, se ocupă de curăţenia în oraş”.

Liviu, 24 de ani: „Eu cred că ar trebui să fie o firmă care să se ocupe de curăţenia în Primărie. Ecosalul se ocupă de curăţenia în oraş. Nu are de-a face cu salubrizarea Primăriei”.

Mihai Ursache, 57 de ani: „Păi, până acum cine făcea curăţenie în Primărie? Trebuia să fi fost şi până acum cineva. Oricum, eu sunt de acord cu crearea locurilor de muncă. Dacă angajează femeie - sau mai multe femei de serviciu, pentru că sunt mai multe birouri - nu pot decât să fiu de acord, pentru se creează un nou loc de muncă”.

Citit 3273 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2013 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.