Vox populi: S-ar mai crea locuri de muncă

Vox populi: S-ar mai crea locuri de muncă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se fac în continuare scenarii despre modul cum va arăta harta regionalizării. În acest context, i-am întrebat pe gălăţeni ce cred ei despre regionalizare şi despre posibilele avantaje ale Galaţiului ca centru al regiunii Sud-Est.

Georgeta Ştefănescu, 76 de ani: „Cred că majoritatea gălăţenilor ar vrea ca oraşul nostru să fie capitala regiunii. Probabil vom putea aduce mai multe proiecte în Galaţi. Poate s-ar mai crea locuri de muncă, am putea aduce mai mulţi investitori”.

Domnul Marin, 76: „Depinde de conducere, de cum se organizează ei. E bine pentru Galaţi să fie capitala regiunii, dar e bine şi pentru celelalte judeţe din regiune. Contează şi modul cum va lucra Consiliul Judeţului. Dacă edilii vor fi interesaţi de populaţie şi de oraş, atunci sigur se vor descurca. Dacă vor lăsa deoparte interesele personale, atunci sigur va fi bine. Trebuie să dăm la o parte oamenii interesaţi de altceva decât de cetăţeni. Eu îl apreciez pe Ponta ca Prim-ministru, dar aş vrea să distrugă toţi „căţeii” care sunt pe lângă el”.

Săftica Matei: „Să sperăm că va fi mai bine. Există Consiliul Judeţului şi Primăria care ne reprezintă, dar cu capitala la Galaţi, în contextul regionalizării, sper să fie şi mai bine. Să dea Dumnezeu să fie mai bine, să vină mai mulţi bani europeni. Sperăm pentru tineret. Noi, de bine, de rău, ca bătrâni, am muncit, avem o pensie - mică, mare, cum este, o avem -, dar pentru tineret sperăm să fie mai bine decât până acum”.

Georgeta Cozma: „Să sperăm că vom avea de câştigat de pe urma acestei regionalizări şi, mai ales, de pe urma faptului că Galaţiul ar fi capitala regiunii. Dacă am reuşi să aducem mai mulţi bani pentru Galaţi şi dacă se vor putea crea mai multe locuri de muncă, atunci, ar fi bine”.

Citit 922 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2013 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.