Petiţie din 2011, uitată de doi primari / Misterul de pe strada Bravilor

Petiţie din 2011, uitată de doi primari / Misterul de pe strada Bravilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reţeaua de apă şi canalizare de pe strada Bravilor, care leagă strada Domnească de strada Alexandru cel Bun, a fost reabilitată în 2010 prin proiectul ISPA. Au fost montate ţevi noi, în rest strada a fost lăsată aşa cum era şi până atunci, cu piatră cubică.

După trei ani de aşteptări, dar şi de rugăminţi şi petiţii, nimeni nu pare să le dea nicio atenţie proprietarilor de pe strada Bravilor. „Mi se părea normal ca după ce au terminat lucrările la canalizare, să vină să ne pună şi asfalt. Strada are peste 100 de ani. Au murit oamenii tot aşteptând să fie asfaltată. Cum am văzut că nu îşi aduce aminte nimeni de noi, în 2011 am făcut o petiţie, dar nu s-a sinchisit nimeni să ne răspundă, chiar şi după ce am făcut reveniri”, ne-a spus Dragoş George. Supărarea omului este şi mai mare cu cât umblă vorba prin „sat” că strada ar figura în actele Primăriei ca asfaltată.

Lucrul este negat de purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, potrivit căruia strada este prinsă în bugetul de anul acesta. Potrivit bugetului afişat pe site-ului Primăriei, strada este prinsă în cheltuielile de proiectare pentru modernizare, cu suma de 20.000 de lei. Într-un final, se pare că va răsări soarele şi pe strada Bravilor.

Citit 1260 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.