Ce cred gălăţenii că ar trebui să schimbe Primăria odată cu sediul

Ce cred gălăţenii că ar trebui să schimbe Primăria odată cu sediul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce anume cred gălăţenii că ar trebui să schimbe Primăria odată cu sediul?

Marius Mitrof, consilier superior în cadrul Direcţiei de Cultură: „Din punctul nostru de vedere, vedem deja o transformare în bine. În sensul că au fost angajate persoane tinere care sunt în pas cu vremea şi persoane care ştiu că poţi să vii în întâmpinarea cetăţeanului numai dacă încerci să te perfecţionezi continuu. Relaţia noastră cu Primăria a devenit una bună, în care putem comunica şi putem găsi soluţii la toate probleme legate de patrimoniul oraşului. Din punctul de vedere al cetăţeanului, încă nu m-am confruntat cu probleme legate de Primărie, dar sunt convins că echipa de acum încearcă să facă tot ce este posibil să vină în întâmpinarea cetăţenilor".

Vasile, 38 de ani: „Cred că primarul ar trebui să fie schimbat. Nu sunt mulţumit de ceea ce face primarul. În primul rând ar trebui să găsească nişte soluţii pentru îmbunătăţirea traiului cetăţenilor, să creeze locuri de muncă. Eu de exemplu, sunt acum în şomaj. Ca aspect, Galaţiul arată destul de bine”.

Nicu, 62 de ani: „Important nu e să spună că face, ci să facă. Poate în proiect arată bine noul sediu, dar să-l facă. Toţi când vin în funcţii de conducere spun că fac, dar toţi îşi fac vile şi îşi rezolvă treburile. Să facă. Toţi şefii din Primărie ar trebui să fie mai atenţi la ceea ce zic şi să fie măcar 70 la sută adevărat. Aş vrea să se ţină de cuvânt şi să facă ce pot, nu să spună una şi să facă alta”.

Ecaterina, 69 de ani: „Să facă acest sediu. Să schimbe odată cu noul sediu şi funcţionarii care nu îşi fac datoria, să angajeze tineri bine pregătiţi. Să organizeze concursuri serioase”.

Citit 883 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Ianuarie 2014 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.