La Consiliul Judeţului: Contre politice, în paşi de salsa

La Consiliul Judeţului: Contre politice, în paşi de salsa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierii judeţeni au aprobat, în ultima şedinţă, un parteneriat al instituţiei cu Asociaţia Sueno Dance, pentru organizarea festivalului internaţional de dans „Danubian Salsa Festival”, prin care Consiliul Judeţului va pune la dispoziţie scena pe care se va desfăşura festivalul, asigurând inclusiv transportul, montarea şi demontarea acesteia.

Aprobarea proiectului de hotărâre a stârnit nemulţumiri din partea liderei Organizaţiei de Femei din PNL, consiliera Magdalena Gaiu. Aceasta i-a cerut preşedintelui CJ, Nicolae Bacalbaşa, să explice pentru ce a fost aleasă această asociaţie pentru colaborare, iar cererea Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin”, pentru un concurs naţional şi internaţional, a fost respinsă. "S-a cerut un sprijin pentru premierea elevilor şi nu s-a acordat. Nu găsesc raţiunea pentru care acceptăm această colaborare cu grupul de salsa, iar un liceu care a adus nenumărate premii judeţului Galaţi a fost refuzat", a intervenit liberala.

Preşedintele CJ a replicat că parteneriatul cu Liceul de Artă nu a putut fi realizat din considerente juridice. "Pentru Festivalul internaţional de salsa, care este sprijinit masiv de Primărie, noi dăm numai scena. S-au făcut presiuni foarte mari să plătim şi sonorizarea, presiuni la care am rezistat”, a răspuns preşedintele CJ.

În context, a creat amuzament în sală propunerea consilierului democrat liberal Adrian Liviu Butunoi, de a-i trimite pe angajaţii CJ la un curs de specializare, astfel încât instituţia să nu mai plătească firme externe când vine vorba de montat şi demontat scena.

Citit 2220 ori Ultima modificare Luni, 26 Mai 2014 18:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.