Delăsarea din Parcul de lângă Selgros s-a terminat: Apă Canal, obligată de Garda de Mediu să repare stricăciunile

Delăsarea din Parcul de lângă Selgros s-a terminat: Apă Canal, obligată de Garda de Mediu să repare stricăciunile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma articolului publicat, ieri, în ziarul nostru, în legătură cu situaţia deplorabilă a Parcului din Micro 21, de lângă Selgros, Garda de Mediu urmează să stabilească un termen până la care societatea Apă Canal va trebui să repare stricăciunile provocate de lucrările din iarnă. Luni dimineaţă, reprezentanţii instituţiei de mediu au avut o întrevedere cu directorul Serviciului Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, pentru a verifica dacă Apă Canal a încheiat contractul de reabilitare a parcului. Potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu, Mărioara Gătej, există o solicitare a societăţii Apă Canal către Ecosal, din 12 iunie, pentru a realiza reparaţiile, însă nu a fost încheiat contractul, acesta urmând a fi încheiat undeva la sfârşitul săptămânii.

„Noi am mai avut discuţii cu reprezentanţii Apă Canal şi în primăvară, motiv pentru care aceştia au făcut solicitarea către Ecosal. Societatea Apă Canal este obligată să repare stricăciunile, indiferent dacă lucrarea va fi realizată de Ecosal sau de altcineva”, ne-a declarat comisarul şef al Gărzii de Mediu.

Reamintim că Parcul de lângă Selgros a fost distrus în iarnă din cauza unor lucrări aparţinând Apă Canal, cauzate de o serie de avarii la conductele de apă din zonă. După ce Apă Canal a efectuat reparaţiile la conducte, nu a mai realizat şi lucrările de cosmetizare a parcului.

Citit 886 ori Ultima modificare Luni, 30 Iunie 2014 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.