ORDIN DE LA PRIMĂRIE: Unii dintre TEII de pe Domnească vor fi TĂIAŢI

ORDIN DE LA PRIMĂRIE: Unii dintre TEII de pe Domnească vor fi TĂIAŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi tei de pe strada Domnească vor fi puşi la pământ de către societatea Gospodărire Urbană, la cererea Primăriei. Potrivit directorului societăţii Gospodărire Urbană, tăierile pe Domnească sunt necesare, pentru că sunt foarte mulţi dintre tei sunt prea bătrâni.

„Probabil, cel târziu în septembrie intrăm cu tăieri, ca în octombrie să avem front de lucru pentru plantare. Plantăm tei tineri. Studiem cu Primăria pe ce caracteristici tehnice vor fi copacii, vedem cât am tăiat, iar Primăria stabileşte numărul teilor care vor fi înlocuiţi pe Faleza Superioară, Regiment 11 Siret, Domnească. Ţinem la tei, pe Domnească nu vom renunţa niciodată la tei. În celelalte zone, vom ţine seama de părerea unor peisagişti. Vom vedea dacă vom pune platani sau stejari, în funcţie de recomandările acestora. Pe strada Brăilei copacii sunt amestecaţi, dar probabil nu vom renunţa la tei nici acolo, pentru că sunt mulţi copaci tineri printre ei”, ne-a spus directorul Gospodărire Urbană, Eduard Grosu.

Acesta a precizat că societatea nu face nimic fără a avea în prealabil o comandă din Primărie. „Eu nu fac nimic de capul meu. Noi suntem executanţi”, a mai spus acesta.

 

Citit 3088 ori Ultima modificare Luni, 18 August 2014 20:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.