Aspiratoare electrice "în vizită" la Ecosal

Aspiratoare electrice "în vizită" la Ecosal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce Ecosal se poate mândri, de câteva zile, cu patru automaturători, joi, 9 octombrie a.c., societatea Grădinariu Import Export a poposit în curtea serviciului de salubrizare pentru a prezenta un aspirator electric, marca Glutton. Potrivit şefului secţiei Menaj din cadrul Ecosal, Vasile Taşcă, societatea doar a venit să îşi prezinte utilajul, urmând să trimită conducerii firmei de salubrizare şi o ofertă.

„A rămas ca furnizorul să-i trimită domnului Pucheanu o ofertă. Deocamdată nu ştim cât ar costa un astfel de utilaj şi dacă municipalitatea va fi de acord să-l achiziţioneze, dar ca putere de aspirare sunt asemănătoare cu automăturătorile, numai că acestea doar aspiră, nu şi spală. Ce este interesant la aceste utilaje este că nu fac niciun zgomot. Sunt silenţioase. Sunt puternice, pot aspira şi un PET cu apă. Furnizorul este dispus să ne lase în probe, vreo trei - patru zile, un astfel de utilaj, dacă şi conducerea va fi de acord”, ne-a spus şeful secţiei Menaj.

Aspiratoarele vechi folosite până acum de către Ecosal pe străzile din Galaţi nu mai sunt scoase pe străzi deoarece, potrivit şefului secţiei Menaj, s-au stricat filtrele, aceasta fiind de altfel şi cea mai mare problemă a lor. „Mereu trebuia să le schimbăm filtrele, pentru că se îmbibau cu praf şi îl emanau înapoi în aer”, ne-a spus Vasile Taşcă.

CITEŞTE ŞI: (FOTO) Tehnologia ajunge şi la noi: TROTUARELE Galaţiului vor fi măturate şi spălate mecanic

Citit 1305 ori Ultima modificare Vineri, 10 Octombrie 2014 11:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.