Mihail Boldea îi cere explicaţii publice primarului Dumitru Nicolae

Mihail Boldea îi cere explicaţii publice primarului Dumitru Nicolae
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PD-L Mihail Boldea a făcut, joi, un apel, prin intermediul presei, către primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, pentru a le explica gălăţenilor de ce, în cursul anului trecut, Primăria a fost nevoită să plătească 500.000 de lei – penalităţi pentru neaplicarea unor hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile.

„În luna martie a acestui an, am sesizat Curtea de Conturi, cu privire la faptul că datorită deciziilor pline de incompetenţă şi dispreţ ale celor de la primărie în a rezolva probleme cetăţenilor, au existat pe rolul instanţelor procese în urma cărora municipalitatea a fost obligată la plata diverselor sume de bani”.

„Acum am primit răspuns din partea Curţii de Conturi potrivit căreia peste 5,5 miliarde lei vechi au fost plătiţi către diverşi cetăţeni care au dat în judecată autoritatea publică locală pentru că nu a executat hotărâri judecătoreşti pronunţate în contencios administrativ. Fac apel la conducerea Primăriei Galaţi să justifice această risipă, nu în faţa unui deputat din Parlamentul României, ci în faţa gălăţenilor, cei care plătesc taxe grele pentru a trăi într-un oraş unde sunt trataţi cu dispreţ”, a declarat deputatul PD-L Mihail Boldea.

Citit 1524 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.