Cu piste, fără piste

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De ceva vreme, dinspre primăria municipiului Galaţi au început să răzbată către publicul gălăţean două mesaje diferite. Unul îi aparţine primarului Dumitru Nicolae, iar celălalt, viceprimarului Nicuşor Ciumacenco.

Ambii aleşi vorbesc, uneori, despre aceleaşi lucruri, având însă date diferite. Şi, atenţie, ne referim la date şi nu la păreri. Pentru că una este să spui că nu eşti de acord cu amenajarea de piste de biciclete pe trotuar, ceea ce se poate întâmpla, pentru că nu este obligatoriu ca toţi românii să fie de aceeaşi părere , dar alta este să spui că pistele de biciclete nu se vor construi deloc.

Exemplul de mai sus nu este pur întâmplător; în urmă cu câteva săptămâni, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco anunţa că se vor construi piste de biciclete pe principalele străzi din oraş. Prima pistă urma să se amenajeze în septembrie, pe strada Domnească.

Nu doar că această pistă nu există – deşi, vorba unui cârcotaş, încă mai avem jumătate de lună! -, dar primarul Dumitru Nicolae chiar ne-a dat asigurări clare că astfel de piste nu vor apărea prea curând, pentru că în prezent oraşul are alte probleme mai grave, precum derularea programului ISPA.

Pe cine să mai crezi în astfel de situaţii, este greu de spus, pentru că pe niciunul  dintre din cei doi aleşi nu îl poţi suspecta de rea-credinţă!

Citit 720 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.