Revista presei 17 octombrie 2011

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

EVENIMENT

Şerban Huidu a accidentat mortal doi oameni, o a treia victimă aflându-se încă în comă, potrivit ziarului Adevărul. Citiţi pe larg întreaga poveste a tragicului accident rutier, dar şi mărturii ale rudelor victimei supravieţuitoare şi ale colegilor de breaslă ai „cârcotaşului” pe Adevărul.ro. 

Despre accidentul provocat de Şerban Huidu scrie şi Gândul. „Comisarul şef Lucian Diniţă, şeful Direcţiei Poliţiei Rutiere din Poliţia Română, a explicat pentru că există cinci ipoteze în cazul accidentului provocat de Şerban Huidu duminică la prânz, la Timişu de Sus”.

Evenimentul zilei face o analiză a evenimentelor nefericite pe care le-a trăit familia lui „cârcotaşului”, în ultimii ani, sub titlul: Ghinioanele familiei Huidu.

Imagini de la locul accidentului puteţi găsi pe Mediafax.ro, care ne informează că „realizatorul de televiziune Şerban Huidu avea alcoolemie zero conform testului făcut de poliţişti imediat după producerea accidentului rutier din localitatea braşoveană Timişul de Sus”.

Emil Boc l-a demis pe şeful Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Silviu Bian, acuzat de luare de mită. Bian a fost arestat, în cursul serii de ieri. „În data de 17 septembrie 2011, inculpatul Bian Silviu, în calitate de preşedinte al Agenţiei Naţionale de Ocupare a Forţei de Muncă, a primit suma de 22.000 euro şi 19.000 lei de la funcţionarii structurilor judeţene ale ANOFM”, potrivit DNA. Mai multe detalii pe Mediafax.ro.

SOCIAL

Vine iarna. Potrivit Mediafax, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud, Midia şi Mangalia au fost închise, duminică seară, din cauza vântului puternic, care poate atinge viteza de până la 70 de kilometri la oră.

Tot potrivit Mediafax.ro, ieri a nins abundent în Harghita, criculaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe drumurile naţionale, în zona trecătorilor, pe carosabil acoperit cu doi-trei centimetri de zăpadă.

Viaţa mea în trafic, titrează un ziarist de la Adevărul.ro. Potrivit sursei citate, nu doar americanii petrec cinci zile întregi pe an în trafic, ci şi românii.

ECONOMIC

Dinu Patriciu rămâne cel mai bogat român,  cu o avere de 2,2 milioane de euro, informeză revista Forbes. Aflaţi cine sunt românii care ocupă următoarele trei locuri în top.

Adevărul.ro scrie că agricultorii din sudul ţării au obţinut, în acest an, cele mai mari profituri. Cei mai câştigaţi: fermierii din Muntenia.

Chiar dacă unii obţin profit, agricultura românească este încă în impas. Potrivit Mediafax. ro. Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat ieri că „trebuie sprijinită de stat şi în urmatorii ani pentru că poate atenua orice fel de criză care ar apărea la nivel naţional şi internaţional”.

POLITIC

Va mai exista sau nu judeţul Constanţa? Se hotrărăşte pe 6 noiembrie!

Miron Cosma îşi face partid şi candizează la alegerile prezidenţiale, titrează România Liberă.

Emil Boc este de părere că e doar o chestiune de timp până când o femeie va ajunge preşedinte în România.

SPORT

Delegaţia României la Campionatul Mondial de la Tokyo se va întoarce în ţară fără vreo medalie, situaţie care s-a mai petrecut în istorie în urmă cu 30 de ani, la CM de la Moscova (1981), titrează Mediafax.ro

Excelăm, însă, la alte sporturi. Potrivit Mediafax, echipa feminină de spadă a României, formată din Anca Măroiu, Ana Maria Brânză, Simona Alexandru şi Loredana Dinu, a câştigat medalia de aur la Campionatele Mondiale de scrimă de la Catania, după ce a învins, duminică, în finală, cu scorul de 27-26, reprezentativa Chinei.

Şi tot Mediafax ne oferă clasamentul Ligii I, în acest moment.

MONDEN

Din Libertatea aflăm că mai multe modele din România au comemorat dispariţia lui Streve Jobs, în chiloţi.

Tot Libertatea ne  cum arată sânii perfecţi, cu proporţie matematică. De asemenea, aflăm că Andreea Antonescu şi-a „udat” cu şampanie prima ieşire în oraş de după naştere.

Dacă vă interesează că fostul iubit al Annei Lesko a fost bătut în propriul restaurant, aflaţi detalii tot din Can-can.ro.

Citit 7293 ori Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 21:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.