Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Compania OMV Petrom a donat zece milioane de euro pentru construcţia primului spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din România, proiect pe care asociaţia "Dăruieşte Viaţă" a început să-l realizeze în curtea Spitalului "Marie Curie".

Este pentru prima dată în România când un ONG construieşte un spital de la zero, exclusiv din donaţii şi sponsorizări.

Potrivit calculelor asociaţiei, suma estimată pentru construcţia spitalului este de 16 milioane de euro, iar pentru echipamente este nevoie de 10 milioane de euro.

Campania de strângere de fonduri a fost lansată în decembrie 2015, iar lucrările au debutat în decembrie 2017. Data finalizării construcţiei este iunie 2020. Clădirea va avea o suprafaţă de 12.000 mp şi opt săli de operaţie, secţii de chirurgie, neurochirurgie, oncologie, hemato-oncologie şi terapie intensivă.

Citit 1136 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2019 18:44

1 comentariu

  • postat de UN CREDINCIOS SMERIT Sâmbătă, 23 Februarie 2019 20:57 79.116.109.*** Link la comentariu
    1
    1

    NU ,NU ,IMI ESTE IMPOSIBIL SA INTELEG,STIU CA IN RELIGIA CRESTINA ,UNDEVA SE CITEAZA VORBELE MANTUITORULUI...,,LASATI COPII SA VINA LA MINE !!!,, CRED IN DUMNEZEUL CEL UNIC,AL TUTUROR OAMENILOR ,DAR IN VORBELE MINCINOASE ALE ORICAREI RELIGII,NU!!!UNA ESTE RELIGIA UNORA SAU A ALTORA ,SI ALTA CREDINTA IN DUMNEZEUL UNIC SI ATOTPUTERNIC !!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!BIETII MICUTI DE CE PATIMESC???

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.