Noutăți privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2. Persoanele care aveau programare pentru vaccinare vor fi anunțate prin mesaj SMS

Noutăți privind imunizarea împotriva SARS-CoV-2. Persoanele care aveau programare pentru vaccinare vor fi anunțate prin mesaj SMS
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Vineri, 26 februarie 2021, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva SARS-CoV-2 a aprobat mutarea, la Galați, a centrului de vaccinare pentru persoanele programate în etapa a II-a, de la Spitalul Militar de Urgență "Dr. Aristide Serfioti", începând de luni, 1 martie 2021, la un alt centru de vaccinare de la Patinoar (bd. George Coșbuc nr. 253), denumit Centrul de vaccinare nr. 2 Patinoar.

Persoanele care aveau programare pentru vaccinare vor fi anunțate prin mesaj SMS să se prezinte la noua adresă.

De asemenea, din data de 1 martie vor fi deschise trei noi cabinete pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer/BioNTech. Cele trei noi cabinete de vaccinare vor fi deschise la Patinoar, la Sala Sporturilor și la Casa de Cultură din Berești. Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de sâmbătă, 27 februarie 2021 și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârsta de peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități. Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute: individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/curant, cât și prin call center, la numărul unic 021/4144425 sau la cele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro.

Citit 3196 ori Ultima modificare Luni, 01 Martie 2021 00:36

1 comentariu

 • postat de Anastasia
  Vineri, 26 Februarie 2021 22:38
  89.136.0.***
  Pentru "competentii de la : https://vaccinare-covid.gov.ro.", aveti idee daca se vor organiza caravane mobile in localitatile judetului. Sunt zeci si sute de persoane (unii chiar au votat), care nu se pot deplasa la dracu-n praznic, sau chiar nu sunt deplasabili. Majoritatea celor din judet in aceasta situatie au istoric cu AVa. Ca primarii si medicii de fC. O solutie de la Prefectura se poate damilie din localitati nici de tamaie nu sunt buni. Ei doar cu pensii, sporuri si spagi. Daca nu incaseaza nimic (desi medicii de familie iau bani per asigurat vaccinat, se pare ca nu lepasa)!
  4
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.