Peste cinci milioane de lei pentru PNDL

Peste cinci milioane de lei pentru PNDL

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a virat, în data de 16 iulie, peste 300 de milioane de lei pentru decontarea facturilor la lucrările realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) - etapele I și II, la 503 de obiective de investiții.
De această dată, opt unități administrative-teritoriale (UAT) din județul Galați au primit viramente ce totalizează 5,49 milioane de lei. Din această sumă, se distinge alocarea pentru comuna Cudalbi, de peste două milioane de lei. Celalalte șapte comune care au primit decontări pentru lucrările efectuate prin PNDL sunt: Frumușița, Gohor, Jorăști, Scânteiești, Valea Mărului, Vânători și Vârlezi.

Citit 2686 ori Ultima modificare Marți, 21 Iulie 2020 18:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro