Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În cursul săptămânii trecute, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) a avut loc cu semnarea a 21 de noi contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, în valoare totală de peste 154,36 milioane lei.
Cu această ocazie, am aflat că pe lista obiectivelor de investiții se regăsește, în județul Galați, reabilitarea infrastructurii școlare la Liceul nr. 1 din comuna Cudalbi, proiect cu o valoare de peste 4,52 milioane lei.
Totodată, tot de la nivelul MLPDA decontările pentru șapte unități administrative-teritoriale (UAT) din  județul nostru pentru cheltuielile lucrărilor derulate prin PNDL, etapele 1 și 2 au totalizat aproape 2,9 milioane lei. Astfel, cele mai importante sume, de peste 500 de mii de lei, au fost virate către comunele Buciumeni și Corod. Celelalte UAT-uri care au primit fonduri în vederea achitării facturilor de lucrări sunt Brăhășești, Munteni, Scânteiești, Umbrărești și Valea Mărului.

Citit 2487 ori Ultima modificare Duminică, 26 Iulie 2020 20:23

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro