Doi directori pe un post la DADR Galaţi

Doi directori pe un post la DADR Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ionel Popescu, directorul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj, a acceptat detaşarea la Galaţi.
„Eu sunt încă director-executiv al DADR Galaţi. Nu am primit nicio decizie prin intermediul căreia să se fi operat deja vreo schimbare. Este adevărat că directorul de la Gorj a acceptat detaşarea şi a venit la Galaţi. Eu însă nu voi pleca la DADR Mureş, aşa cum mi se solicita prin actul de detaşare, pentru că trebuie să rămân în localitate şi să am grijă de familie”, a precizat directoarea-executivă a DADR Galaţi, Profira Onode, contactată telefonic în urmă cu câteva minute.
În luna septembrie, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a emis mai multe decizii prin care unii directori de DADR-uri erau detaşaţi în posturi similare, dar în localităţi aflate la mare depărtare de cele de domiciliu. La acel moment, directorul DADR Gorj şi-a luat concediu medical, iar directoarea DADR Galaţi, Profira Onode, a precizat că a depus o cerere prin care a refuzat detaşarea la Direcţia Agricolă din Mureş, din cauza problemelor personale. Ministerul Agriculturii nu a oferit, pe loc, o motivare pentru aceste schimbări.

Foto: Vasile Caburgan
Citit 2242 ori Ultima modificare Marți, 09 Octombrie 2012 13:13

1 comentariu

 • postat de melu oenologu
  Marți, 09 Octombrie 2012 14:24
  meseriasii lu peste prajit se cred directori pe mosia lu alde mumasa si tacsu.cand i.a pus pedeleu n.au schimbat si ei pe altii.intre timp este competenti,functionari publici .liberali si a inceput sa le place.si la alte institutii e la fel.vorba e ,eu cu cine votez.da,dati afara competentii astia si sa.si faca firme particulare daca e asa de competetenti.repetentilor.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.