Doi directori pe un post la DADR Galaţi

Doi directori pe un post la DADR Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ionel Popescu, directorul Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (DADR) Gorj, a acceptat detaşarea la Galaţi.

„Eu sunt încă director-executiv al DADR Galaţi. Nu am primit nicio decizie prin intermediul căreia să se fi operat deja vreo schimbare. Este adevărat că directorul de la Gorj a acceptat detaşarea şi a venit la Galaţi. Eu însă nu voi pleca la DADR Mureş, aşa cum mi se solicita prin actul de detaşare, pentru că trebuie să rămân în localitate şi să am grijă de familie”, a precizat directoarea-executivă a DADR Galaţi, Profira Onode, contactată telefonic în urmă cu câteva minute.

În luna septembrie, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a emis mai multe decizii prin care unii directori de DADR-uri erau detaşaţi în posturi similare, dar în localităţi aflate la mare depărtare de cele de domiciliu. La acel moment, directorul DADR Gorj şi-a luat concediu medical, iar directoarea DADR Galaţi, Profira Onode, a precizat că a depus o cerere prin care a refuzat detaşarea la Direcţia Agricolă din Mureş, din cauza problemelor personale. Ministerul Agriculturii nu a oferit, pe loc, o motivare pentru aceste schimbări.

Foto: Vasile Caburgan

Citit 2347 ori Ultima modificare Marți, 09 Octombrie 2012 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.