Nou director la Oficiul Judeţean pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit

Nou director la Oficiul Judeţean pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) va termina acest an şi va intra în 2013 cu un nou director-executiv. La conducerea instituţiei s-a aflat, din 2009, Nicu Chebac, inginer zootehnist, care lucrează în continuare în cadrul OJPDRP, pe funcţia de director adjunct. Noul director se numeşte Marcel Lapoviţă, are 55 de ani şi este de meserie inginer mecanic. A luat concursul pentru ocuparea funcţie de director pe data de 19 noiembrie. Marcel Lapoviţă spune că şi-a făcut stagiatura în mecanică, în domeniul agricol şi că de atunci nu a mai lucrat în agricultură.

 

Citit 4630 ori Ultima modificare Vineri, 21 Decembrie 2012 09:56

10 comentarii

 • postat de io
  Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 13:02
  Ciocu' mic! Gata, pdl-eprelor! Va este ciuda? Cred si eu: vin altii care chiar vor face treaba! Dupa ce voi ati lasat in urma un potop de furtisaguri!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mihai S
  Joi, 27 Decembrie 2012 10:26
  Lapovita M. a lucrat la Apaterm,pus de Durbaca atunci cand era la partidul Conservator si strangea cotizatia pt.partid,e cunoscut,a plecat si s-a dus la PSD,si de acolo la piete si apoi l-a pus PSD-ul director la APDRP,poate o ia si pe cumnata-sa de la Apaterm si o duce cu el,sa se mai elibereze si societatile astea de atatea rude,dar nu e singurul doar.Apropos, voi astia politicii ,cand puneti pe unul director,nu va uitati si la el ca om,cetatean, daca are datorii sau nu la stat,ca asta stiu ca nu si-a platit intretinerea de ani de zile, este in proces aici la asociatie, are datorii peste tot.
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru schelean
  Luni, 24 Decembrie 2012 13:24
  frustratule cu imaginatia bogata sa stii ca te-a luat radarul iar in curand o sa ai o mare surpriza
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marks
  Duminică, 23 Decembrie 2012 06:04
  Degeaba tipa oamenii. La vot s-au dus sa-l dea jos pe Basescu nu s-au uitat cine e local. Lapovita este din gasca Durbaca pentru cine nu stie. Asta e daca nu va uitati. Saghian a fost votat cu doua maini desi toata lumea stie ca e un excroc. Din pacate si la locale si la nationale nimeni nu s-a uitat atent la candidat. Pe de alta parte Rau e ca-i pus Lapovita nu ca e dat jos fratele lui Chebac( si nu l-au dat jos pana la capat ca acum fratesu e in parlament si nu se stie). LA FEADR oricum Chebac era de papagal si oricum nu s-au omorat cu fondurile.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean
  Duminică, 23 Decembrie 2012 01:10
  Marcel Lapovita a lucrat la Apaterm....si cum e in faliment....trebuia sa-si gaseasca si el un loc caldut....psd-ul la putere in galati.
  Comisia pentru agricultură va fi condusă de Gheorghe Saghian - preşedinte, Mihai Niţă (PC) - vicepreşedinte, Tanczos Barna (UDMR) - secretar.
  Comisia Românilor de pretutindeni îl are ca preşedinte pe Marian Nicolae (PP-DD), Viorel Badea (PDL) vicepreşedinte, Adrian Anghel (PSD) - secretar.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un schelean
  Sâmbătă, 22 Decembrie 2012 21:22
  D-nul TARAN....tot respectul pentru studiile pe care la ai !!! Nemernicul asta de SAGHIAN ...hot de meserie...sa ne dea raspunsul de unde are niste hectare de teren...undeva pe langa padurea Baltatu din zona com.Schela ? A fost cumva "mana in mana " cu fostul puscarias de primar din Schela? Acum ca drept recompensa la pus pe fratele fostului primar tot fost "sef de atelaj cu tractiune balegoasa" mare director !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de TARAN de le TARA
  Vineri, 21 Decembrie 2012 19:09
  Baaaaaaa voi ati inebunit va bateti joc de noi cei ce lucram in agricultura adevarata si locuim in sate ce mor incet dar sigur de saracie .Ne-am bucurat ca am scapat de NANU VIOLETA o caricatura ce avea in cumun cu agricultura doar faptul ca si ea calca pamantul in picioare.Locuiesc de la nastere la sat ma apropi de 60 de ani si de la 18 ani lucrez numai in agricultura.Am doua facultati de profil agricol si economic facute inainte de "89.
  Unde l-ati gasit pe MARCEL LAPOVITA de n-a auzit nimeni de el.
  Departamentul de AGRICULTURA al USL ( daca are )=NANU VIOLETA
  SAGHIAN e senil nu mai este cu mintea intreaga ( daca o mai are ) se comporta mai rau si este mai de ras decat MIRCEA TOADER si au platit cu varf si indesat pentru raul facut agriculturii Galatiului prin lichelele si hahalelele puse sa conduca institutile agricole ale jud.
  USL are zeci de oameni cu pregatire agricola cu destui specialisti pe diferite domenii, ce veniti bai cu ale NEICA NIMENI sau ale FLOCEA.Ce dracu bai de va bateti joc in halul asta de noi ce traim din agricultura. Credeam ca voi aveti mai multa minte si obrazul mai subtire.Iar m-am inselat.NEPOTISMUL,CLANURILE HOTIEII,GASTILE se pregatesc de pe acum. CAPUL acestor ORGANIZATII nu este altul decat GHEORGHE SAGHIAN. OPRESTE TE GHEORGHE ,OPRESTETE TARANE ,VINO-TI IN FIRE sa nu fii prea tarziu!
  0
  0
  Raportează
 • postat de wkhz
  Vineri, 21 Decembrie 2012 18:22
  Wauuuuuuuu..........sa-l vedeti pe noul director de la Imbunatatiri funciare....a lucrat vreo 10-15 ani sofer de atelaj cu tractiune balegoasa si acum e director in pers.lui BARCEANU PETRU...un om deosebit care a falimentat o asociatie si a furat-o in totalitate !!! Halal oameni pusi in functii pe criterii politice si pupatori in c.u.r . Ce examen ??? Vrajeala de doi lei pentru adormit copii !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de PANDELE GRIGORE
  Vineri, 21 Decembrie 2012 10:05
  Si-a facut stagiatura ca mecanic in agricultura dar unde ?....La fostele CAP...IAS..s-au SMA ???????????'ori face parte din marele partid USL.SI CONCURSUL UNDE SI CIND SA DAT ????????????
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Vineri, 21 Decembrie 2012 09:02
  ce vrajeala ieftina, stiam ca viata libera e impartiala, scrieti clar de la ce partid este, nu abureala ca a dat concurs.....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.