Cu banii daţi şi fără carne pe masă

Cu banii daţi şi fără carne pe masă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Riscuri îşi asumă nu doar ciobanii care vând carne de miel tăiat în condiţii improprii, ci şi clienţii. „În primul rând, vorbim despre riscurile pentru sănătate. Tăiată în condiţii improprii, carnea se poate contamina. Apoi, este vorba şi despre faptul că un cumpărător care se întoarce de la o stână cu un miel care i s-a tăiat acolo, ilegal, nu poate justifica provenienţa cărnii. Dacă Poliţia îl opreşte şi îl verifică, îi confiscă mielul de-abia cumpărat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Galaţi, dr. Ştefan Vasile.

 

Citit 1508 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2013 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.