Firmele nu vin la Galaţi dacă nu au infrastructură/ Investiţie uriaşă, pierdută din lipsă de drum
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Firmele nu vin la Galaţi dacă nu au infrastructură/ Investiţie uriaşă, pierdută din lipsă de drum
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un complex de creştere a porcilor pentru 40.000 de capete nu s-a mai făcut, fiindcă nu exista drum sigur pentru evacuare * Acum, şoseaua se va face cu aproape cinci milioane de lei,  bani europeni pentru asigurarea drumului împotriva inundaţiilor şi legarea cătunului Crângeni de comună * Dacă lucrurile nu se încâlcesc în proceduri, vom vedea minunea peste un an


Primăria Nămoloasa face drum bun spre cătunul Crângeni, în care mai trăiesc doar vreo şase bătrâni şi despre care ziarul nostru v-a dat detalii în cadrul campaniei „Sate care mor”. Aproape cinci milioane de lei vor costa lucrările din proiectul ajuns, acum, la momentul licitaţiei electronice, în urma căreia s-ar putea face atribuirea. Evident, dacă nu se pierde timp preţios cu nenumărate contestaţii din partea firmelor participante. Investiţia în acest drum merită până la ultimul leu, este de părere primarul comunei Nămoloasa, Adrian Resmeriţă, fiindcă localitatea a pierdut un investitor serios din cauza lipsei drumului. Banii necesari investiţiei sunt europeni, obţinuţi printr-un proiect depus pe Măsura 322 d) – „Renovarea şi dezvoltarea satelor – Investiţii privind lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii rutiere afectate de inundaţii în anul 2010”.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

Citit 2710 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2013 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.