Barcea îşi face primărie de 250.000 de euro până la toamnă
Foto: Foto: Gabriel Kolbay

Barcea îşi face primărie de 250.000 de euro până la toamnă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a hotărât deja, iar în curând vor începe lucrările! Comuna Barcea îşi face o primărie nouă, care va costa 1.191.436 de lei, potrivit estimărilor din caietul de sarcini. Licitaţia pentru ridicarea noii primării a fost câştigată de firma SC Lemacons SRL Tuluceşti, care are lucrări şi în Galaţi, executând instalaţii de apă pe un tronson al străzii Traian, dar şi alte lucrări cu finanţare publică în judeţ şi care lucrează, în multe proiecte, cu Vega 93. Proiectarea a fost realizată de SC Consproiect SA.

Viitorul sediu al primăriei din Barcea va avea etaj şi o suprafaţă utilă de peste 500 de metri pătraţi. La parter ar urma să fie alocate birouri pentru: agentul agricol, starea civilă, casa căsătoriilor, casierie, relaţii cu publicul, construcţii, asistent social şi arhivă. La etaj, ar urma să fie create birouri pentru primar şi viceprimar, sală de şedinţe şi sală de consiliu şi spaţii pentru jurist, contabilitate şi o altă arhivă.

„În proiect scrie că lucrările se pot executa pe o perioadă de 12 luni. Totuşi, nu-mi doresc să dureze atât. Sediul trebuie să fie gata în şase sau şapte luni, adică până la toamnă”, ne-a declarat primarul comunei, Constantin Zamfir. Primăria va fi situată tot în centru, la foarte mică distanţă de clădirea care îndeplineşte, în prezent, acest rol.

 

Citit 2265 ori Ultima modificare Marți, 29 Aprilie 2014 22:39

1 comentariu

 • postat de barbu
  Luni, 05 Mai 2014 08:03
  193.230.156.***
  Sunt sigur ca scolile si gradinitele se darama. Odata cu Ponta la presedentie care apara hotii si infractorii isi vor face si hoteluri in primarii in conditiile in care scolile si gradinitele se darama. ASTA SE VA PROMOVA,HOTIA SI PROSTIMEA>
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.