Conferinţă internaţională la “Dunărea de Jos”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea “Dunărea de Jos”, prin Departamentul de Tehnologia Construcţiilor de Maşini din cadrul Facultăţii de Mecanică a Universităţii “Dunărea de Jos” organizează, zilele acestea, un eveniment de anvergură internaţională.

Conferinţa “Noi Tehnologii în Fabricaţie – NEWTECH 2009”, deschisă miercuri, reuneşte specialişti în domeniu din nouă ţări, Japonia, Noua Zeelanda, Suedia, Franţa, Cehia, Portugalia, Italia, Marea Britanie şi România. De asemenea, la conferinţă iau parte şi reprezentanţii firmei Renault Technologie România, un fidel colaborator al Departamentului de Tehnologia Construcţiilor de Maşini.

Scopul principal al manifestării NEWTWCH 2009 este de a realiza un schimb ştiinţific de informaţii în mai multe domenii: tehnologii şi echipamente reconfigurabile de prelucrare, tehnologii neconvenţionale, tehnologii pentru materiale nanostructurate şi compozite, tehnologii neconventionale de deformare plastică, aplicaţii virtuale în construcţtia de maşini, optimizarea proceselor de prelucrare, managementul calităţii proceselor şi produselor, inginerie economică.

Citit 1448 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.