Gălățenii, pentru a treia seară consecutiv, au ieșit în stradă (FOTO)
Foto: Iulia Kelt

Gălățenii, pentru a treia seară consecutiv, au ieșit în stradă (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(32 voturi)

UPDATE | Peste 200 de gălățeni și-au dat întâlnire, pentru a treia seară consecutiv, duminică, 12 august 2018, în fața Prefecturii Galați, pentru a protesta împotriva Guvernului. Oamenii și-au strigat, din nou, nemulțumirile folosind o portavoce. De la protest nu au lipsit nici pancartele cu mesaje anti PSD, nici steagurile, care au fost fluturate în semn de solidaritate cu ceilalți români care au ieșit, în București și în toate celelalte orașe din țară, pentru a-și arăta dezaprobarea față de cei care guvernează România. După mai bine de o oră, în jurul orei 20,00, gălățenii au plecat în marș spre centrul orașului. Dacă inițial s-a plecat pe trotuar, ajunși pe strada Brăilei, protestatarii au coborât pe carosabil, ocupând o bandă de mers. După ce au străbătut traseul, devenit deja o tradiție, protestatarii au revenit în fața Prefecturii. Pe tot traseul, oamenii și-au strigat nemulțumirile și au cerut ”alegeri anticipate” și ”jos Guvernul”. Ca de obieci, poliția și jandarmii i-au însoțit pe protestatari, fără a fi nevoie însă să intervină. La Galați, în toate cele trei seri de protest, nu au fost înregistrate evenimente negative, semn că oamenii știu să își arate nemulțumirile în mod pașnic.

Două tabere și o țară făcută de râs (...)


UPDATE | Noi proteste au loc în mai multe orașe din țară, inclusiv la Galați.

Vom reveni


UPDATE | Un nou protest este anunțat pentru duminică, 12 august 2018, în Piața Victoriei: ”Rămânem în stradă până la căderea Guvernului Dăncilă!”.

Comunitățile online ”Corupția Ucide”, ”Rezistența”, ”Insistăm”, ”Declic”, ”One Vision: Rezist” și ”Reset” anunță că protestul antiguvernamental, sub deviza ”Nu cedăm!”, va avea loc începând cu ora 18,00, a relatat hotnews.ro.


UPDATE | Peste 50.000 de oameni au fost prezenți sâmbătă în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta. Spre deosebire de vineri seara când zona din fața Guvernului a fost teatrul intervenției violente a Jandarmeriei, de această dată, manifestația a fost una fără incidente. Oamenii au cerut demisia Guvernului, în timpul scandărilor pe clădirile din zonă fiind proiectat mesajul ”Dăncilă, demisia” (...)


Noi proteste în Piața Victoriei, dar și în țară | Un nou protest se desfăşoară, sâmbătă, 11 august 2018, în Piaţa Victoriei. Evenimentul a fost anunţat, pe Facebook, fiind intitulat ”Nu plecăm până nu plecaţi!”, a relatat digi24.ro. În jurul orei 20,00, peste 8.000 de persoane erau prezente în Piața Victoriei, potrivit Realitatea TV.

Proteste au loc în mai multe orașe ale țării, inclusiv Galați.

Klaus Iohannis cere intervenția Procurorului General, în urma violențelor din Piața Victoriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Intervenţia în forţă a Jandarmeriei a fost justificată

De ce-au ieşit gălăţenii în stradă: ”Nu mai vrem să ne conducă analfabeţii şi condamnaţii penal!”

Pe cont propriu sau organizat, gălăţenii au plecat la protestul de la Bucureşti

Citit 6865 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2018 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.