Se fură spoturi luminoase din Spitalul Judeţean

Se fură spoturi luminoase din Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ştiam de ceva vreme că există gălăţeni care au prostul obicei de a pleca de la hoteluri cu tot cu scrumierele, săpunurile, halatele de baie şi chiar lenjeriile de pat din camerele în care au fost cazaţi. Deh, să spunem că e bine să aibă şi omul lucru lui! Ba, mai cunoaştem şi câteva cazuri de îndrăgostiţi de scrumierele sau de hârtia igienică din baruri şi restaurante.

Zilele trecute am descoperit, însă, o nouă specie de gălăţean: cel cu lipici la spoturile luminoase. Îşi face veacul prin Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi şi este neobosit când vine vorba de agoniseală. Cel puţin la asta ne duce cu gândul mesajul de pe uşa unuia dintre cele două lifturi dedicate bolnavilor: „Nu mai luaţi (furaţi) spoturile”.

În mod normal, liftul era iluminat de 12 spoturi inserate în plafon. Ieri dimineaţă, pe plafonul ştirb mai erau un spot şi …. 11 găuri.

Inutil să mai spunem că trebuie să ai mintea tare creaţă ca să furi spoturi luminoase din spital. Poate că un agent de pază postat în fiecare din aceste două lifturi (care funcţionează fără liftiere) ar rezolva problema furtului. O altă soluţie, ar fi instalarea unei camere de supraveghere în fiecare lift.

Totuşi, e păcat că ştim să ne comportăm frumos numai sub pază, chiar şi atunci când mergem în spital să ne vizităm apropiaţii aflaţi în suferinţă.

Citit 801 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.