Bei cu mine sau ţi-o furi!

Bei cu mine sau ţi-o furi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă bei alcool cu nemiluita, îţi periclitezi sănătatea. Dacă nu, eşti în pericol să-ţi iei o furcă în moalele capului, chiar în momentele în care ţi-e lumea mai dragă.

Zău că nu mai ştii ce să faci, dat fiind că, la final, rezultatele sunt aceleaşi: spitalizare şi durere. Pe toate acestea le-a învăţat deja pe dinafară un bărbat de 46 de ani din Umbrăreşti care, joi seara, pornise la pas prin satul Salcia, în căutarea unui văr de-al său.

L-a găsit în casa unui consătean, unde se dăduse de ceva vreme startul unui dezmăţ bahic. Gazda, care se pusese pe băut cu vărul omului internat acum, l-a tras şi pe bărbatul nostru în casă şi l-a omenit cu nişte vin.

„Da, am băut acolo o cană cu vin, dar până la urmă i-am zis lui văru-meu: ˝Hai măi, să mergem acasă, nu vezi că deja eşti troscănit?˝”.

Cum vărul înclina să îşi urmeze ruda, gazda s-a simţit probabil jignită şi întrucâtva dezamăgită la gândul că va trebui să bea singură tot restul vinului, o noapte întreagă.

„Atunci gazda s-a dus şi a încuiat uşa. M-am luptat să plec şi până la urmă mi-a dat cu o furcă în cap. M-a lovit destul de mult şi în cap şi peste mâna pe care am ridicat-o deasupra capului, ca să mă apăr”, povesteşte omul internat acum în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. 

„Mulţi dintre musafirii care veneau pe la noi, nu mai voiau să plece. Ultimii de acest fel s-au numit sovietici şi aveau o stea roşie în frunte. În judeţul Galaţi, s-a inversat acest trend”.

„Un domn a invitat un vecin şi pe nepotul acestuia la o băută, după care, din exces de ospitalitate -  cu toţii erau uşor băuţi, nu a vrut să le mai dea drumul să plece”.

„Iar când oamenii au insistat, i-a prelucrat la modul agrar, cu furca. Domnul mai în vârstă a fost lovit destul de serios ca să fie internat”.

„Oricum noi avem de lucrat din cauza ospitalităţii sale. Ne ies indicii şi îi mulţumim”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 771 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.